| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja u Znanost forumu; Ma znam, ali ipak da se netko ne bi našao prozvan, ovako je određenije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Ma znam, ali ipak da se netko ne bi našao prozvan, ovako je određenije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja OK, ma ja bih ti rekao PP-om, ali sam mislio ovako da se ljudi ne pitaju što je groznoga napisao pa ga je trebalo cenzurirati. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Ja kad vidim ovo onda se sjetim zašto su se Hrvati borili i tko se borio za Hrvatsku i koja ih je ideja vodila. Ja tad nisam imao ni 8, ni 10 ni 12 godina već skoro punih 41 pa mogu reći da su to bili dani slave i ponosa za Hrvate, a što su kasnije od Hrvatske napravili NASTAŠE to je ono o čemu mi postamo cilo vrime, to je naša stvarnost.Imaš rep+ (samo oprosti neznam kako se upisuje)
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! Zadnji Uredio tonini : 13-07-07 u 14:28. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gordan Lederer: Banijska ratna praskozorja Najezia sam se,odlican video i super pisma. velika hvala gordanu,svim borcima na snimci i naravno ostalim borcima kojih nema na snimci a pogotovo onima koi vise ne kroce hrvatskom zemljom,ali i dalje zive u nasim srcima ! rep+ seva za ovo !
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
![]() |
| Tagovi: banijska, gordan, lederer, praskozorja, ratna |
« Poreko Srba
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

Ja kad vidim ovo onda se sjetim zašto su se Hrvati borili i tko se borio za Hrvatsku i koja ih je ideja vodila. Ja tad nisam imao ni 8, ni 10 ni 12 godina već skoro punih 41 pa mogu reći da su to bili dani slave i ponosa za Hrvate, a što su kasnije od Hrvatske napravili NASTAŠE to je ono o čemu mi postamo cilo vrime, to je naša stvarnost.