| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži u Znanost forumu; da, ali to što je neko crn ne bi smjela bit osnova za vrijeđanje... zato je to rasizam i zato ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Pa ni to što je netko feminiziran ne bi smjela bit osnova za vrijeđanje. Ni to što netko spolno opći sa osobama istog spola ne bi trebala bit osnova za vrijeđanje. Ni to što netko igra za protivnički klub ne bi smjela bit osnova za vrijeđanje. Pa se isto vrijeđa po svim tim osnovama. E sad ti meni reci zašto je crnac vrijedniji od, recimo, bijelca pedera? Zašto ja crncu ne smijem reć "crnjo" a pederu smjem reć "pederčino"? Gdje je tu logika?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 111
![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Ma vidi se da je ono pismo napisa osnovnoškolac. Nema to veze s Torcidom. Što se tiče hukanja Da Silvi,to je samo zbog toga jer igra u Dinamu. Da igra za bilo koji drugi klub, ne bi mu hukali.
__________________ Zinedine Zidane,heroj a ne huligan. |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Pa to je ono što ja govorim cijelo vrijeme. Vrijeđanje igrača na nogometnoj utakmici nema veze ni sa rasizmom, ni sa nacionalnizmom, ni sa homofobijom ni sa bilo čim... ima samo veze sa nogometnim rivalstvom.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Do'h! | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
Ali ja pokušavam reč da je puno gore vrijeđat nekog zato što je crn, i zato što ga se s tim omalovažava, automatski ga smatraš manje vrijednim od bijelaca, a i sam znaš kakav je odnos u povijesti bio između crnaca i bijelaca... A peder može bit i crnac i bijelac... zašto onda se i tamnoputog igrača ne vrijeđa s pederčino nego sa ''huhuhu'' | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
Misliš da ja nekog želim stavit u povlašteni položaj, i želim ga uzdignut kao osobu, ako mu kažem "Jebem ti majku"? Zato što je na terenu njegova crna boja uočljivija od njegove seksualne preferencije.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Ok ok, vidim da se tema raširila... Pitanje bi bilo, jesi li, ako voliš hrvatsku, ustaša, ili si nacionalist, ili jednostavno voliš hrvatsku. Jel postoje Hrvati, ili "smo" svi ustaše... Ja racimo volim hrvatsku, a mrzim ustaše i sve koji se vežeu na "crnu" povjest ljepe naše... volim pjevat hrvatske pjesme... volim i tompsona i škoru... ali ne volim "gradišku staru"... volim kad pobjeđuje "moja repka", i razbio bi pič.. svima koji je ne vole... Ako se ja osječam kao Hrvat (ne ustaša), jel imam pravo ustati protiv tzv. Ustaša? |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Jebi ga, događa se... takva je priroda teme Citat:
Postoje Hrvati. Nismo svi "ustaše". Citat:
Ne samo da imaš pravo, nego je to, ja bih rekao, dužnost svakog normalnog i odgovornog građanina ove zemlje.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži tužno je što naše društvo s jedne strane osuđuje takve ispade a s druge ih tiho podržava... mislim na stav nažalost večine hrvata tj. onih velikih i pravih! nisu ti očito klinci sami sebi utuvili u glavu takve i slične nebuloze... samo kaj njima nije problem tako nešto i napravit!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
« Djelići povijesti
|
Oba su pala »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:00.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.