| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži u Znanost forumu; Hajduk Junge N Citat: Pravi autor: damfisk Ma bogati. A daj reci, je li ta ista Torcida (koja se ogradila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
![]() | Hajduk JungeN ![]() ![]() ![]() Citat:
![]()
__________________ Torcida uz navijače sa zabranom Zadnji Uredio daidza : 28-01-08 u 16:43. | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Starter | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
slazen se u svemu sta si reka i nean nista dodat. osim za dom - spremni.
__________________ STARO PROROČANSTVO KAŽE: PERUNE BIT ĆEŠ BANOVAN! | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži imas kakav problem sa za dom - spremni? ako sznas povjest onda znas da je to starohrvatski pozdrav samo malo izmjenjan (jelacica je se pozdravljalo sa za dom - spremni umrijeti, al mi se nije dalo pisat a sad ocito moram).
__________________ STARO PROROČANSTVO KAŽE: PERUNE BIT ĆEŠ BANOVAN! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži za dom spremni ustaški je dakle nacistički pozdrav kojeg je pavelić uveo u zamjenu za sieg heil
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži pa kakve to veze ima sa mnom? tako su se pozdravljali i 90-ih i danas se tako pozdravljaju. ja nezna koji je tvoj problem al tu nema niceg nacistickog. sta je lose u umrit za svoj dom??
__________________ STARO PROROČANSTVO KAŽE: PERUNE BIT ĆEŠ BANOVAN! |
| | |
| | #37 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži nema ničeg lošeg u umiranju za svoj dom. bitno je kakav je dom. ni pobjeda (sieg) ni pozdrav (heil) nisu loše stvari (a ni dom i spremnost), al zna se smisao sieg heila. ![]() isto tako kada se kaže za dom spremni i 90ih i danas, to se upotrijebava u nacističke to jest ustaške svrhe
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
neznam koliko godina imas ali pretpostavljam da si mlad, tvoje pisanje u ovom postu svrstava te skupa sa njima jer jedan pismeni covjek a po mogucnosti da je kulturan ne upotrebljava takve rijeci kao ti. vidis ja po godinama nemogu bit ustasa kao i vecina tih momaka koje ti vrijeđaš , ali 100% prihvacam ustaski pokret do onog trenutka dok se nisu svrstali na stranu fasizma i to je moje pravo i nitko nema pravo da me vrijeđa i svakako naziva , meni je povijest dobro poznata znam zasto kako i zbog cega je nastao ustaski pokret. ako ti se to ne sviđa nemas pravo vrijeđat nikoga a ti bi to kao iskusan forumas trebao znati. isto tako treba se znat da je svo zlo u nasoj domovini 90ih godina upravo izaslo iz srpske pravoslavne crke potpomognuti sa srpskim intelektualcima , ali to ne opravdava nikoga da salje preteca pisma. ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio unacelu : 27-02-08 u 12:57. | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Kao što već rekoh - podržavanje ustaškog pokreta dokaz je teže umne poremećenosti (kretenizima) ili pak posvemašnjen nedostatka elementarnog obrazovanja. U svakom slučaju - kretenski, bilo sa aspekta intelektualne ili obrazovne sposobnosti.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
« Svastika
|
Oba su pala »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:15.