| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Kao što već rekoh - podržavanje ustaškog pokreta dokaz je teže umne poremećenosti (kretenizima) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
ti ocito neznas kad i zasto i u koju svrhu je nastao ustaski pokret , ja te zbog toga necu nazivat kretencinom kao ti meneili druge vec prije nego sta pocmes vrijeđanje koje zasluzuje trajni ban uzmi povijesne knjige procitaj i prouci ali prije toga dobro procitaj sta sam ja napisao. sta se tice podrzavanja ustasa , hitlera ili tita i njegovih komunista koji su stvorili partizane , i njihovih zlocina mozemo diskutirat ali znaj da nema nikakve razlike jer zlocin ne pozna ideologiju nepozna nista osim zlocina. kako je dosta ili skoro sve a vjerovatno sve receno o zlocinima ustasa i fasista mislim da je red pocet pricat i pricu dovest do kraja o titovim zlocinima koji se u nicemu ne razlikuju od zlocina ustasa i fasista. ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Ja točno znam kada je, kako i zašto nastao ustaški pokret. Isto tako znam da je ustaštvo neodvojivo od rasnih zakona, koncentracijski logora, prodaje hrvatske zemlje i suradnje sa okupatorima. I na kraju, znam da podržavanje ustašluka može bit samo produkt umne poremećenosti ili posvemašnjeg pomanjkanja obrazovanja. Koji slučaj je kod tebe, sam prosudi.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #43 (permalink) | |
tvoje vrijeđanje , tvoje necitanje teksta na koji odgovaras , bahatost i povijesna nekultura daje mi za pravo da ti kazem da si najobicniji splitski smrad te kako sam ja u splitu imas mogucnost da mi kazes u lice da sam umno bolestan ako imas muda | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,566
![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
![]() Šalu na stranu, ovu rasparvu treba konstruktivno voditi a ne se vrijeđati. Samo ću reći da je ustašvo veliko zlo napravilo samoj Hrvatskoj i svatko tko ga podržava ili je dovoljno neobrazovan ili je produkt umne poremećenosti kako kaže kolega Damfisk
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
ja kazem da prihvacam ideju stvaranja ustaskog pokreta 1929 godine u italiji i razloge zbog cega je stvoren te da nikako ne prihvacam pridruzivanje fasistima i donosenje rasnih zakona. a on me svakako naziva kao u njegova stara jugosrpska vrimene. ideja i razlog stvaranja ustaskog pokreta moze smetati jedino cetnicima , jugoslavenima i slicnim propalicama. Zadnji Uredio unacelu : 28-02-08 u 12:23. | |
| | |
| | #46 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
Citat:
Ustaška ideja je neodvojiva od ljudi koji su tu ideju proveli, kao i od načina na koji je ista provedena. Prema tome, svaki onaj koji na bilo koji način podržava bilo koji segmet, fazu ili element te ideje je ili krajnje neobrazovan ili ozbiljno umno poremećen. Niti sam četnik, niti sam jugoslaven niti sam propalica. Međutim, smatram da je etiketiranje neistomišljenika "četnicima, jugoslavenima i propalicama" neizostavni element "kulture" onih koji podržavaju ustašluk. Što nas opet dovodi do zaključka da takve individue spadaju u kategoriju umno poremećenih ili obrazovno deficitarnih.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #47 (permalink) | |
Zadnji Uredio unacelu : 28-02-08 u 15:27. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži A koga sam ja to uvrijedio? ![]() Ako se ne varam, ti si mene nazvao "splitskim smradom", pa zatim "četnikom", "jugoslavenom" i "sličnom propalicom" ja sam tebi postavio izbor: umno poremećen (to nije uvreda, nego validna medicinska dijagnoza) ili manjkavo obrazovan (što opet nije uvreda, nego životna činjenica... niti su svi obrazovani glupi, niti su svi neobrazovani pametni)
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #49 (permalink) | |
pogledaj u svojim postovima koliko si me puta nazva da sam umni bolesnik cigane komunisticki | |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Moćno. I vrlo maštovito. ![]() Samo mi reci, je li taj način komunikacije uobičajen za sve vas koji podržavate ustašluk, ili je to samo tvoja specijalnost? Ajde, baš me zanima...
| | |
![]() |
« Svastika
|
Oba su pala »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.