Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži u Znanost forumu; kao što rekoh... smiri se......

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 16:22   #61 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži

kao što rekoh... smiri se...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 16:25   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

oj unacelu...

damfisk tebe ni u jednom svom postu nije uvrijedio...on je samo rekao da je podržavanje ustaštva znak umne poremećenosti ili manjkavog obrazovanja...ni u jednom postu nije direktno napisao da si ti retardiran ili neobrazovan ali si ga ti zato sasuo psovkama i uvredama...

pogledaj ispod

Citat:
Pravi autor: unacelu Pogledaj Poruke
ma jebem ti oca i mater splitsku m mandrilsku , partizansku , jebem ti sve uzduz i poprijeko

pogledaj u svojim postovima koliko si me puta nazva da sam umni bolesnik cigane komunisticki
i prijetiš se kao da imaš 14 godina...opet pogled ispod

Citat:
Pravi autor: unacelu Pogledaj Poruke
,sutra sam ti u podne na rivi u bivseg bobisa na kavi dođi
bilo kakvo vezanje za ustaštvo je neznanje o istome...klinci pojma nemaju šta im ta kapa na glavi znači...nose ju jer ju je djed nosio i tata im rekao da je to super...

moje mišljenje je da pojma nemaš o ustaštvu, komunizmu, fašizmu i nacizmu...i ne, to nisu samo riječi koje završavaju na -izam
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 16:27   #63 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Nema veze s temom, ali ako čovjeku vičeš hu hu hu, to je rasistička uvreda, i to ne može bit zajebancija nikako
jebiga , nisam znao. ja mislio da ako to radiš, zapravo želiš provjeriti dal ti smrdi iz usta
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 17:27   #64 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja sam učudu kak nije popio ban nakon onog "kenjator" damfisku???

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 17:57   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

a teica još nije došla...mislim da će ona to po kratkom postupku
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 18:27   #66 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 41
Kancerogen se izdvaja iz mase

ma nisu ta djeca skinsi, to su mala djeca po svaki po 5. i 6. razred koji ne kuze uopce o cem pisu samo misle da su cool ako vrijedjaju srbe i nazivaju se hajduk jugendom, mislim da je to hajduk jugend obicna glupost, i da ne bi bilo uopce nikome napeto da ne izaziva toliko kontroverzu u hrvatskim medijima-.-

Zadnji Uredio Kancerogen : 04-03-08 u 18:28. Razlog: gramaticka pogreskica.D
Kancerogen je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 14:04   #67 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-03-08
Godina: 18
Poruka: 36
huls86

poslije utakmice repke u splitu zbog gola kroz noge tzv.gege osniva se nova podgrupa u splitu hajduk JUNFgend
huls86 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108