| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži u Znanost forumu; kao što rekoh... smiri se...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži kao što rekoh... smiri se...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži oj unacelu... damfisk tebe ni u jednom svom postu nije uvrijedio...on je samo rekao da je podržavanje ustaštva znak umne poremećenosti ili manjkavog obrazovanja...ni u jednom postu nije direktno napisao da si ti retardiran ili neobrazovan ali si ga ti zato sasuo psovkama i uvredama... pogledaj ispod ![]() Citat:
![]() bilo kakvo vezanje za ustaštvo je neznanje o istome...klinci pojma nemaju šta im ta kapa na glavi znači...nose ju jer ju je djed nosio i tata im rekao da je to super... moje mišljenje je da pojma nemaš o ustaštvu, komunizmu, fašizmu i nacizmu...i ne, to nisu samo riječi koje završavaju na -izam ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži Citat:
![]()
__________________ Jebeš potpisr" | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| next best thing | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži ja sam učudu kak nije popio ban nakon onog "kenjator" damfisku???
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži a teica još nije došla...mislim da će ona to po kratkom postupku ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Haven Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži ma nisu ta djeca skinsi, to su mala djeca po svaki po 5. i 6. razred koji ne kuze uopce o cem pisu samo misle da su cool ako vrijedjaju srbe i nazivaju se hajduk jugendom, mislim da je to hajduk jugend obicna glupost, i da ne bi bilo uopce nikome napeto da ne izaziva toliko kontroverzu u hrvatskim medijima-.-
__________________ Ain't nobody's servant... Zadnji Uredio Kancerogen : 04-03-08 u 18:28. Razlog: gramaticka pogreskica.D |
| | |
![]() |
« Svastika
|
Oba su pala »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.