| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hirošima i Nagasaki... u Znanost forumu; i niko nece u haag radi toga.....pravdu i povijset odreduju pobijednici... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... E pa šta onda? 1. Kakve veze hrvatski generali i Haag imaju sa Hirošimom i Nagasakijem? 2. Zašto ne bi "slali generale u Haag" kada je Republika Hrvatska potpisnica dokumenta o suradnji sa Haaškim sudom, i kada je u Republici Hrvatskoj na snazi Ustavni zakon o suradnji sa Sudom u Haagu. Prema tome, kada Hrvatska ne surađuje sa Haagom, time krši vlastite zakone. Kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
zbog razno raznih potickih "igrica"? Gdje je tu pravda? Zakon? Znaci jedni su "VELIKI" pa mogu sta hoce, a drugi su "mali" pa ko ih j...? | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Japan je možda bio na koljenima, ali japansko vodstvo nije pokazivalo ni najmanju intenciju dovršiti rat. Postojale su samo dvije opcije - invazija na japansko otočje, ili atomska bomba. Amerikanci su odabralo ovo drugo. Gledajući iz njihove perspektive, sasvim razumljiv odabir.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
Znaci po tebi je u redu i razumljivo je sta je SAD ubio toliki broj civila i djece da nebi zrtvovao svoje vojnike? To meni nikako nije razumljivo. Jadni mi ako taj nacin prekidanja ratova postane "razumljiv" s bilo cije prespektive.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Pa da je Hrvatska mogla završiti rat recimo '92 tako da je bombardirala Beograd to ti nebi bilo prihvatljivo ni razumljivo. Japan je bio agresor, prije nego su napali Ameriku zauzeli su veliki dio Kine tj. cijele Istočne Azije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hiros ima, nagasaki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:20.