| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Hirošima i Nagasaki... u Znanost forumu; sve na ovom svijetu ima dvije strane,dobru,u ovom slučaju,opravdanu stranu(kapitulaciju japana)i lošu,žrtve i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... sve na ovom svijetu ima dvije strane,dobru,u ovom slučaju,opravdanu stranu(kapitulaciju japana)i lošu,žrtve i dugo nakon rata,rat i ratovanje,općenito je bespotrebno sranje,no,tja,ljudi se bore i ratuju i uvijek će. ali ako nisu znali kako bomba djeluje na ljude i živa bića,sa prvom bačenom mogli su stati,ali ne oni ih bacaju i testiraju još danas,a morbidno je što ju imaju čak i zemlje gdje ljudi umiru od gladi masovno,dok im "svete"krave šetaju po ulicama.Enola gej bješe ime aviona koja je bacio bombu na hirošimu,po imenu majke pilota
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
![]() atomska bomba nije oružje bogatih već oružje moćnih i zato ih imaju i indija i pakistan, s. koreja (ju je uzela od kine). zato uopće nije bitno šta ljudi umiru od gladi u tin zemljama. umiranje od gladi i šetanje svetih krava je više religijsko-društveno pitanje nego vojne ![]() inače, imaš čudan stil (ovo je eufemizam) sa atomske bombe, na svete krave i glad, a onda na enolu gay ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 417
![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
nebih se bas slozio, ...novac i moc su usko povezani.....na kraju krajeva opet netko mora imati novac da financira znanstvenike i tehnologiju....to naravno neznaci da je narod bogat, .... nisam bas upucen u cijene atomskih bombi, ali sigurno ih nemozes na pijaci za sicu kupiti
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Banned | Re: Hirošima i Nagasaki... Ameri su svoju prvu atomsku bacili u svojem dvoristu tj. kada su dotukli indijance i sada zive kao psi na lancu idu dokle im gazda napravi lanac,a licno mislim da su je mogli probati na hiljade ha u svojoj Arizoni ili bilo gde i danas rokaju, nedaj boze vise Hirosime i Nagasakija |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hirošima i Nagasaki... Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hiros ima, nagasaki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.