Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Hirošima i Nagasaki... u Znanost forumu; sve na ovom svijetu ima dvije strane,dobru,u ovom slučaju,opravdanu stranu(kapitulaciju japana)i lošu,žrtve i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 11:25   #71 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
vucica s se izdvaja iz mase
Re: Hirošima i Nagasaki...

sve na ovom svijetu ima dvije strane,dobru,u ovom slučaju,opravdanu stranu(kapitulaciju japana)i lošu,žrtve i dugo nakon rata,rat i ratovanje,općenito je bespotrebno sranje,no,tja,ljudi se bore i ratuju i uvijek će. ali ako nisu znali kako bomba djeluje na ljude i živa bića,sa prvom bačenom mogli su stati,ali ne oni ih bacaju i testiraju još danas,a morbidno je što ju imaju čak i zemlje gdje ljudi umiru od gladi masovno,dok im "svete"krave šetaju po ulicama.Enola gej bješe ime aviona koja je bacio bombu na hirošimu,po imenu majke pilota
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 16:06   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: vucica s Pogledaj Poruke
sve na ovom svijetu ima dvije strane,dobru,u ovom slučaju,opravdanu stranu(kapitulaciju japana)i lošu,žrtve i dugo nakon rata,rat i ratovanje,općenito je bespotrebno sranje,no,tja,ljudi se bore i ratuju i uvijek će. ali ako nisu znali kako bomba djeluje na ljude i živa bića,sa prvom bačenom mogli su stati,ali ne oni ih bacaju i testiraju još danas,a morbidno je što ju imaju čak i zemlje gdje ljudi umiru od gladi masovno,dok im "svete"krave šetaju po ulicama.Enola gej bješe ime aviona koja je bacio bombu na hirošimu,po imenu majke pilota
a šta su ameri trebali? sljedećih 20 godina istraživat učinke 1. bombe i nastavit ratovat da in ginu iljade vojnika

atomska bomba nije oružje bogatih već oružje moćnih i zato ih imaju i indija i pakistan, s. koreja (ju je uzela od kine). zato uopće nije bitno šta ljudi umiru od gladi u tin zemljama.
umiranje od gladi i šetanje svetih krava je više religijsko-društveno pitanje nego vojne

inače, imaš čudan stil (ovo je eufemizam) sa atomske bombe, na svete krave i glad, a onda na enolu gay
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 16:30   #73 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 417
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
a šta su ameri trebali? sljedećih 20 godina istraživat učinke 1. bombe i nastavit ratovat da in ginu iljade vojnika

atomska bomba nije oružje bogatih već oružje moćnih i zato ih imaju i indija i pakistan, s. koreja (ju je uzela od kine). zato uopće nije bitno šta ljudi umiru od gladi u tin zemljama.
umiranje od gladi i šetanje svetih krava je više religijsko-društveno pitanje nego vojne

inače, imaš čudan stil (ovo je eufemizam) sa atomske bombe, na svete krave i glad, a onda na enolu gay

nebih se bas slozio, ...novac i moc su usko povezani.....na kraju krajeva opet netko mora imati novac da financira znanstvenike i tehnologiju....to naravno neznaci da je narod bogat, ....

nisam bas upucen u cijene atomskih bombi, ali sigurno ih nemozes na pijaci za sicu kupiti
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:58   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
vucica s se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke

zašto čudan?pa tema je hirošima i nagasaki,a ne samo gledano iz vojnoga aspekta,ili sam ja krivo shvatila?
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 15:14   #75 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Ameri su svoju prvu atomsku bacili u svojem dvoristu tj. kada su dotukli indijance i sada zive kao psi na lancu idu dokle im gazda napravi lanac,a licno mislim da su je mogli probati na hiljade ha u svojoj Arizoni ili bilo gde i danas rokaju, nedaj boze vise Hirosime i Nagasakija
rasovicz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-02-08, 17:36   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
Ameri su svoju prvu atomsku bacili u svojem dvoristu tj. kada su dotukli indijance i sada zive kao psi na lancu idu dokle im gazda napravi lanac,a licno mislim da su je mogli probati na hiljade ha u svojoj Arizoni ili bilo gde i danas rokaju, nedaj boze vise Hirosime i Nagasakija
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hiros ima, nagasaki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108