a šta da se doda?
naslov je istinit.
isus krist jest nesumnjivo osoba koja je prominila povist.
Raspravljate o temi Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Evo otvorio sam ovu temu kako bih čuo mišljenja i vas vjernika i vas ateista! Za početak moje mišljenje kao ...
a šta da se doda?
naslov je istinit.
isus krist jest nesumnjivo osoba koja je prominila povist.
-
Isus je zakon....![]()
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
malo svoja mišljenja dovucite još neke ljude koji bi mogli raspravljat na ovu temu...
Meni se čini (ispravite me ako griješim) da svi kršćani, a ne samo i jedino katolici, vjeruju da je "Isus sin Božji koji je otkupio naše grijehe svojom mučeničkom smrću na križu"
Jel' tako?
A ne znam stvarno...
Ali dobro, ja se uopće nisam se ni sjetio tih marginalnih skupinica, mislio sam na glavne kršćanske denominacije - katolike, pravoslavne i protestante
a uredu zato to sam rekao u brzini pa ako sam uvrijedio ostale kršćane nek me tuže![]()
Pa nisi nikog uvrijedio, majke ti mile...
Ja samo pitam... Ukoliko griješim, nek' me netko ispravi...
Iako mi tema nije potpuna jasna.Isus je sigurno promijenio povijest,ako ne sa svojim djelima za koje nismo 100% sigurni jesu li tocna s obzirom da ne postoje cvrsti povijesni dokazi,sigurno je utjecao na vjeru i kao takav je promijenio povijest...
Jedna Napomena: Pocetak teme ti je vrlo ruzan...Rekao si da zelis cuti misljenja nas vjernika i nas ateista.Nisu svi vjernici krscani pa je to glupo od tebe,a isto tako nisu ateisti ljudi koji ne vjeruju u Isusa Krista vec koji u nista ne vjeruju
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!