| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ali dobro, ja se uopće nisam se ni sjetio tih marginalnih skupinica, mislio sam na glavne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Citat:
možda su oni jedini u pravu
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Imam jednu primjedbu. U naslovu pise Isus Krist čovjek koji je promjenio ljudsku povijest. Zasto pise da je Isus bio covjek kad je bio sin bozji? ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 224
![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! tako se jos kaze u Bibliji osim Sin Božji....nisam pogrijesio
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 20-03-08 Godina: 52
Poruka: 35
![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! za Isusa Krista se koriste dva izraza- sin božji i sin čovječi. oba su točna i oba ga opisuju. on je Bog kji se utjelovio. U svemu je parvi Bog, i u svemu je pravi čovjek!! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 417
![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! mislim da je onaj koji je izmislio isusa krista promjenio povijest
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 224
![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! iz tvog potpisa vidi se da ne vjeruješ u ništa....
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
![]() |
| Tagovi: isus, krist |
« Poreko Srba
|
grčka mitologija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:05.

možda su oni jedini u pravu