Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bluebird O ovom imam isto mišljenje kao što sam napisala u temi ˝Ukazanja˝, sam si stvorio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-08, 12:50   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase
Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
O ovom imam isto mišljenje kao što sam napisala u temi ˝Ukazanja˝, sam si stvorio lik Isusa kako ti prilazi. Šta ti je tako teško biti jednostavno zahvalan čovjeku za dobro djelo?

Mala ispravka, nije točno da ateisti ne vjeruju u ništa, ateisti ne vjeruju u Boga.
Dal obi se raspravljatiu što ateisti vjerujeu ili ne

Po meni ateisti su oni koji ne vjeruju u nikoga i ništa

Ateist je čovjek koji ne vjeruje...

a ne onaj koji kad nešto zajebe kaže NE VJERUJEM...
visio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 12:55   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,223
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Nije točno, ateizam je nevjerovanje u božanstva. Tvoje shvaćanje ateizma bi bilo bliže nihilizmu.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 12:55   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Nije točno, ateizam je nevjerovanje u božanstva. Tvoje shvaćanje ateizma bi bilo bliže nihilizmu.
Svaki dan nešto naučim...
visio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 16:42   #44 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 31
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Citat:
O ovom imam isto mišljenje kao što sam napisala u temi ˝Ukazanja˝, sam si stvorio lik Isusa kako ti prilazi. Šta ti je tako teško biti jednostavno zahvalan čovjeku za dobro djelo?
Sotono odi mi s očiju.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 17:04   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,223
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ajde mislit ću da se zajebavaš
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 17:05   #46 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

rot in hell satan

najbolji su mi takvi ,
iskreno i ja se nadan da se samo zajebavas...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 21:44   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,110
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

mislim da nije važno jer se on rodil ili ne, već da ljudi svate da je poštenje vraća i dobrota
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 20:10   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
Evo otvorio sam ovu temu kako bih čuo mišljenja i vas vjernika i vas ateista!
Za početak moje mišljenje kao katolika je i više nego pozitivno jer ipak mi katolici vjerujemo da je Isus sin Božji koji je otkupio naše grijehe svojom mučeničkom smrću na križu.....
Ateistica sam, no poštujem vjeru svakoga, pa očekujem da se poštuje to što ne vjerujem.
Isus je mit, legenda, običan čovijek koji je pokušao nešto promijeniti..A opet mačisti crkve i stalih vjerskih institucija, nameću muškarca, u prvi plan. Zašto nikada nitko nije pomislio da je osoba koju se toliko štuje i smatra Bogom, bila Žena

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 20:44   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-02-08
Poruka: 44
TomislavM se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku TomislavM

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ateistica sam, no poštujem vjeru svakoga, pa očekujem da se poštuje to što ne vjerujem.
Isus je mit, legenda, običan čovijek koji je pokušao nešto promijeniti..A opet mačisti crkve i stalih vjerskih institucija, nameću muškarca, u prvi plan. Zašto nikada nitko nije pomislio da je osoba koju se toliko štuje i smatra Bogom, bila Žena
Ti nisi ateistica ti si Vrag, nemoj širiti svoju nevjeru među Anđelima, Isus je Bog jedan i jedini i jedna njegova riječ je dovoljna da istjera sotonu iz tebe, zato vjeruj.
TomislavM je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 20:46   #50 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,770
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: isus, krist

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114