Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Izvještaj crvenog križa po pitanju holokausta

Raspravljate o temi Izvještaj crvenog križa po pitanju holokausta u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Čitao sam u jednoj e-knjizi (Charles E. Weber - Holokaust) jedno stvarno fascinantno pitanje: Kakav je bio izvještaj Crvenog Križa ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Izvještaj crvenog križa po pitanju holokausta

Čitao sam u jednoj e-knjizi (Charles E. Weber - Holokaust) jedno stvarno fascinantno pitanje:

Kakav je bio izvještaj Crvenog Križa po pitanju Holokausta?

Odgovor je glasio:

Izvještaj koji je napravila delegacija Crvenog Križa u Auschwitzu u rujnu 1994. pokazao je kako su zatvorenici imali pravo na dobivanje paketa izvana, te kako se glasine o plinskim komorama nemogu dokazati.

prof. Foruma Avatar od korisnika zaneti.m
    Datum registracije
    15-10-08
    Poruka
    1,046
    Liked
    5 times

Re: Izvještaj crvenog križa po pitanju holokausta

To nije istina. Nikakav crveni križ- krst, to nije objavio, ja to nisam čuo. Jedini koji takve gluposti izjavljuje, je ovaj ludak. Predsednik Irana, da nisu postojale gasne komore.

Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

Neznam da bi jedan poznati pisac u svoje djelo uvezao jednu takvu netočnu informaciju. Njemačka je izgubila rat, NARAVNO za sve je ona kriva i vođa Adolf Hitler. Rusi i Amerikanci su svetinja... Kako da ne? Mislite li da se puno toga nametnulo Njemačkoj i zanima me kako bi bilo da je Njemačka pobijedila; kako bi danas razmišljali o sovjetima i o Hitleru?

Starter Avatar od korisnika Heinz
    Datum registracije
    04-07-09
    Starost
    30
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

o holokaustu je napisano i bit će napisano milijuni knjiga. Postoje 2 kategorije: one koje produbljuju zgražanja nad zločinima i one koje negiraju holokaust (ali ne i ratne zločine). Tu dolazi do problema jer je sama tema holokausta postala sveto pismo u koje nitko ne smije sumnjati, niti svoju sumnju javno izreći, jer mu odmah prijete razne kazne i glave dižu razne udruge. Pročitajte nekoliko knjiga (dobar primjer je navedena e-knjiga) koje pišu o holokaustu, ali imajte na umu da pročitate knjige koje zastupaju različita stajalšta.
    Poznato je da povijest pišu pobjednici, a holokaust je vremenom postala dogma anglosaksonsko-židovske politike.

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    Mislite li da se puno toga nametnulo Njemačkoj i zanima me kako bi bilo da je Njemačka pobijedila; kako bi danas razmišljali o sovjetima i o Hitleru?
    Odgovor ti je prije petnaestak godina dao Robert Harris, potraži prvi njegov roman, zabavan je.
    Potpisi su za budale.

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

ja sam osobno skeptican prema tom holokaustu i broju zrtava brijem da se tu nije radilo o toliko stradalih ljudi vec da su zidovi to prenapuhali, Njemacka jos placa odstetu obiteljima stradalih itd. ne vjerujem tim zidovima i tim brojkama, jos jedan razlog tomu je sto su napravili veliki biznis od toga tako da mi je to sve nekako klimavo a i srbi su imali dokaze da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 srba, tako da sve to treba uzeti s rezervom sto se tice holokausta

Starter
    Datum registracije
    26-02-08
    Starost
    24
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

u svakom slučaju vidle su se snimke tih ljudi u logorima koje sve govore....nijedan čovjek ne zaslužuje takav tretman...brojka nije bitna.....radili su zla koja se nikad nesmiju više ponovit

Početnik
    Datum registracije
    16-01-10
    Poruka
    60
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Juka11 Pogledaj Poruke
    ja sam osobno skeptican prema tom holokaustu i broju zrtava brijem da se tu nije radilo o toliko stradalih ljudi vec da su zidovi to prenapuhali, Njemacka jos placa odstetu obiteljima stradalih itd. ne vjerujem tim zidovima i tim brojkama, jos jedan razlog tomu je sto su napravili veliki biznis od toga tako da mi je to sve nekako klimavo a i srbi su imali dokaze da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 srba, tako da sve to treba uzeti s rezervom sto se tice holokausta
    sa tolikim IQ-em čudi me da si pismen...užas!

Lajkaj nas na Facebooku