To nije istina. Nikakav crveni križ- krst, to nije objavio, ja to nisam čuo. Jedini koji takve gluposti izjavljuje, je ovaj ludak. Predsednik Irana, da nisu postojale gasne komore.
![]()
Raspravljate o temi Izvještaj crvenog križa po pitanju holokausta u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Čitao sam u jednoj e-knjizi (Charles E. Weber - Holokaust) jedno stvarno fascinantno pitanje: Kakav je bio izvještaj Crvenog Križa ...
To nije istina. Nikakav crveni križ- krst, to nije objavio, ja to nisam čuo. Jedini koji takve gluposti izjavljuje, je ovaj ludak. Predsednik Irana, da nisu postojale gasne komore.
![]()
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Neznam da bi jedan poznati pisac u svoje djelo uvezao jednu takvu netočnu informaciju. Njemačka je izgubila rat, NARAVNO za sve je ona kriva i vođa Adolf Hitler. Rusi i Amerikanci su svetinja... Kako da ne? Mislite li da se puno toga nametnulo Njemačkoj i zanima me kako bi bilo da je Njemačka pobijedila; kako bi danas razmišljali o sovjetima i o Hitleru?
o holokaustu je napisano i bit će napisano milijuni knjiga. Postoje 2 kategorije: one koje produbljuju zgražanja nad zločinima i one koje negiraju holokaust (ali ne i ratne zločine). Tu dolazi do problema jer je sama tema holokausta postala sveto pismo u koje nitko ne smije sumnjati, niti svoju sumnju javno izreći, jer mu odmah prijete razne kazne i glave dižu razne udruge. Pročitajte nekoliko knjiga (dobar primjer je navedena e-knjiga) koje pišu o holokaustu, ali imajte na umu da pročitate knjige koje zastupaju različita stajalšta.
Poznato je da povijest pišu pobjednici, a holokaust je vremenom postala dogma anglosaksonsko-židovske politike.
ja sam osobno skeptican prema tom holokaustu i broju zrtava brijem da se tu nije radilo o toliko stradalih ljudi vec da su zidovi to prenapuhali, Njemacka jos placa odstetu obiteljima stradalih itd. ne vjerujem tim zidovima i tim brojkama, jos jedan razlog tomu je sto su napravili veliki biznis od toga tako da mi je to sve nekako klimavo a i srbi su imali dokaze da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 srba, tako da sve to treba uzeti s rezervom sto se tice holokausta
u svakom slučaju vidle su se snimke tih ljudi u logorima koje sve govore....nijedan čovjek ne zaslužuje takav tretman...brojka nije bitna.....radili su zla koja se nikad nesmiju više ponovit![]()