To da su Albanci na Kosovu rovarili,cijelo vrijeme to je opče poznato.I gle čuda sada imaju neovisnu državu Kosovo.
Raspravljate o temi KGB planirao napad na SFRJ preko Albanije u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; NAPAD PREKO TIRANE Albanskim nacionalistima je oduvek bilo jasno da protiv Jugoslavije treba da saradjuju sa svima, pa i sa ...
To da su Albanci na Kosovu rovarili,cijelo vrijeme to je opče poznato.I gle čuda sada imaju neovisnu državu Kosovo.
Da ali najčudnje je što su amerikanci priznali svog največeg neprijatelja koji je služio Sovjetima a Albanija je bila član istočnog bloka za vrijeme Envera Hodže i poslije od 1945 do 1990 a nedavno su albanci sa Kosova htjeli uništiti američku vojnu bazu u Fort Dixu i nakon toga dobili priznanje.VOA News - Federalna porota proglasila petoricu zaverenika krivim
Ja sam se počeo da plašim Albanaca.. njihov natalitet je 10x veći od svih naroda na prostoru ex-Ju, a najveći u čitavoj Evropi. Ako ovako nastave da se razmnožavaju, preplaviće ove naše prostore.
Isto tako, po mnogim saznanjima, imaju trenutno najjaču mafiju u Evropi. Tu mislim na bijelo roblje, prodavanje zdravih odnosno živih vitalnih organa i sl.
Things happen, people change, life sucks, what a shame..
Albanija je odvijeka bila svjetska velesila, mogu samo reći da mi je jako drago što smo skup s njima ušli zajedno u onaj NATO sad nesmije niko da nas dirne odma ćemu Albanci dat po repu, sad imamo jednog jako dobrog pajdaša s velikom batinom koji će opandrčit bilo koga samo da nas krivo pogleda sad smo mi glavne kljove Albanci stoje iza nas!!![]()