| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Kineske piramide u Znanost forumu; Najveća piramida na svijetu se ne nalazi u Egiptu, nego u Kini. Kineskim komunistima se iz samo njima znanih razloga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Kineske piramide Najveća piramida na svijetu se ne nalazi u Egiptu, nego u Kini. Kineskim komunistima se iz samo njima znanih razloga nije sviđala ideja o predhistorijskoj kulturi u Kini, pa su kompleks zbog nekih vojnih postrojenja proglasili zabranjenim. Da bude smješnije čak su ju i pošumili. Prvu snimku piramide je napravio američki pilot poslije WWII 1947. Bila je obojana bijelom bojom pa su ju nazvali bijela piramida. Kako su kineske vlasti tvrdile da u Kini nema piramida, snimka je pala u zaborav i donedavno se smatralo da u Kini nema piramida. Otvorite Google Eart i nađite kordinatu: N34'22'52" E109'15'13" Vidjeti ćete najveću piramidu na planeti. Hvala Googlu!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Kineske piramide imaš već o kineskim piramidama u rubu znanosti, ali svejedno ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 648
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kineske piramide Stvarno su je dobro pošumili.... pa čemu to ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: Kineske piramide Citat:
najveća poramida na svijetu je u bosni kraj Visokog ak niste znali piramida sunca ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kineske piramide Odlična tema i nevjerojatno što Kinezi ne dopuštaju istraživanje jer se njihovo postojanje kosi s njihovim viđenjima razvoja čovjeka i komunizma. Što se tiče Bosanskih, užasno sam skeptičan (no dobro i Schlimann je bio avanturist poput Osmanagića pa je otkrio Troju). Ali mislim da je to odlična promocija za Bosnu, šteta što se to netko kod nas nije sjetio da ima kakva piramida među Zagorskim bregima ili u Gorskom kotaru. No blizu je pa bi se i mogao tamo zaletiti da to vidim uživo. ![]() Jer netko probao na google earth naći ove bosanske? ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Kineske piramide Visoko kordinate: N 43"59"19' E 18"10"18' Ne vidi se praktički ništa, jer nitko od osmanagićevih nije platio googlu snimanje.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijela piramida, kineske piramide |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:58.