imaš već o kineskim piramidama u rubu znanosti, ali svejedno![]()
Raspravljate o temi Kineske piramide u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Najveća piramida na svijetu se ne nalazi u Egiptu, nego u Kini. Kineskim komunistima se iz samo njima znanih razloga ...
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
imaš već o kineskim piramidama u rubu znanosti, ali svejedno![]()
Stvarno su je dobro pošumili.... pa čemu to![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ove se nalaze oko kordinate N34'22'39", E108'41'09"
Zahvaljujući Googlu ovo više nije na rubu znanosti.
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski
Mala stepenasta piramida, navodno sličnih ima u Kini i Koreji oko 1000.
Jerzy Kosinski
Odlična tema i nevjerojatno što Kinezi ne dopuštaju istraživanje jer se njihovo postojanje kosi s njihovim viđenjima razvoja čovjeka i komunizma.
Što se tiče Bosanskih, užasno sam skeptičan (no dobro i Schlimann je bio avanturist poput Osmanagića pa je otkrio Troju). Ali mislim da je to odlična promocija za Bosnu, šteta što se to netko kod nas nije sjetio da ima kakva piramida među Zagorskim bregima ili u Gorskom kotaru. No blizu je pa bi se i mogao tamo zaletiti da to vidim uživo.
Jer netko probao na google earth naći ove bosanske?![]()
The only principle that does not inhibit progress is: anything goes.
Visoko kordinate: N 43"59"19' E 18"10"18'
Ne vidi se praktički ništa, jer nitko od osmanagićevih nije platio googlu snimanje.
Jerzy Kosinski