Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; dakle koji vam se povijesni događaj najviše svidio, što ste voljeli čitati u školi, ili koji film ste voljeli ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 13:58   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti?

dakle koji vam se povijesni događaj najviše svidio, što ste voljeli čitati u školi, ili koji film ste voljeli pogledati iz povijesti
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 14:47   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,516
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti?

iz svjetske povijesti završetak II. svj. rata mi pada prvi na pamet i obje industrijske revolucije

iz naše - krunidba kralja Tomislava, samostalnost..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 20:33   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,144
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

trenutno mi pada na pamet samo trenutak kad je moja draga rođena

a sad ozbiljno...obozavam citati o rimskim osvajanjima,to mi je najdrazi dio povijesti....i jak mi je film Aleksandar Veliki,iako sam se malo razocarao jer je bio suviše gay za jednog vojskovođu,no to mu je vjerovatno bila profesionalna deformacija
a tebe za sebe...
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 20:35   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Najviše sam voljela čitati o grčkim mitovima, a učiti o 2. svjetskom ratu...
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 20:36   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,829
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

1. Stari Rim
2. Stara Grčka
3. 2 svjetski rat
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 20:53   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Što sam dosad učila mi se svidjeo Rim i naše bitke
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 22:23   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Nemam najdrazi, mozda vecina aktivistickih koja su se izdogadjala u 20-om st., ali mi je posebno zanimljiv 30-godisnji rat (1618. - 1648.) koji je pokosio Njemacku do temelja. Kako moj dragi prof. Veljak tvrdi, jedan od dogadjaja koji ne spada u 'povijesne dogadjaje' jer povijesno podrazumijeva samodjelatnost, podrazumjeva nastajanje necega novog. Povijesni cin nastajanja. A iza 30-godisnjeg rata ostalo je cisto nistavilo. Nista se novog nije rodilo. Na djelu je bilo apsolutno NISTA. Rat je ukljucivao vecinu zemalja zapadne Europe. Sukob poceo iskljucivo zbog vjerskog antagonizma izmedju katolika i protestanata...imao cetri faze....sve u svemu veliko nistavilo, iza kojeg se Njemacka oporavljala stoljecima....
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:23   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Najviše sam voljela čitati o grčkim mitovima, a učiti o 2. svjetskom ratu...
Izgleda da nam je većini to najbolje od povijesti. Naravno, osim dana (koji treba biti uskoro), kad će mi se roditi sin
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:24   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ne mogu reci da mi je "najdrazi", jer mi nikako nije drag taj dogadjaj... ali sam u svakom slucaju bila najzainteresiranija u Bleiburski pokolj.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 15:50   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,508
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Najviše volim čitati o prvim visokim civilizacijama kao što su Babilon i Sumer.....Obožavam Grčku i Rim....Egipat....Od novije povijesti volim vladavinu Marije Terezije i Josipa 2. ( sve što obuhvaća knjiga Grička vještica).
Svjetski su mi ratovi također zanimljivi.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103