| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; srednji vijek, zlatna groznica,križarski ratovi............. |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Moje rođenje - uistinu povjesni događaj.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu! Godina: 21
Poruka: 377
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? kad je meni jako draga cura sjela kraj mene u autobusu pa smo počeli pričat , bilo je to prije 5-6 godina.. ne znam je li ima taj događaj u knjigama
__________________ Danas je bolje nego jučer, a slabije nego sutra |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Biti ratni zarobljenik u bilo kojem ratu i na bilo kojoj strani ne prolazi bez totalnog maltretiranja a detalje neću i ne želim iznositi |
| | |
![]() |
| Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

, bilo je to prije 5-6 godina..
ne znam je li ima taj događaj u knjigama

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj