| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; Ja volim povjest 2. svjetskog rata, ranog srednjeg vjeka i najvise od svega antičku povjest (pogotovo punske ratove)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Ja volim povjest 2. svjetskog rata, ranog srednjeg vjeka i najvise od svega antičku povjest (pogotovo punske ratove)
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Isto kao i Bahamuta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Bit ću prokleto iskren i reći samo : "WTC"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? francuska revolucija, odcjepljenje 13 američkih kolonija, bostonska čajanka... uglavnom razdoblje prosvjetiteljstva i događaji koji su potpomogli nastanak građanskog društva te izlazak iz mračnog srednjeg vijeka i apsolutizma. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-06
Poruka: 142
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? definitivno najdraži povijesni događaj: napad na WTC 11.rujna 2001.zatim: atentat na Kennedyjanije loš ni atentat na kralja Aleksandra u Marseillu 1934., a zadnje su mu riječi bile: 'Čuvajte mi Jugoslaviju!'-napad na Pearl Harbour -sadamovo smaknuće (iako povijest nije rekla zadnju riječ o tome) -i dan kad će umrijet george w.bush |
| | |
![]() |
| Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

napad na WTC 11.rujna 2001.
atentat na Kennedyja
'Čuvajte mi Jugoslaviju!'
george w.bush