| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; Hitler je bio shizofrenik! Dokazano.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Demonstrating My Style | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
mislim da sada niko nista slicno ne bi moga napravit...ne mislim na osvajanje..vec da npr svi francuzi podrze presjednika francuske...i sl...
__________________ hardcore esto es para mi gente siempre presente | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-07 Godina: 18
Poruka: 9
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Rušenje Berlinskog zida i općenito pad komunzima u Europi Napoleonski ratovi i Francuska revolucija Seoba naroda 2.svjetski rat Razdoblje velikih imperija 19.st. Ruska povijest Bitka kod Sigeta..... ima ih prilično |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Stara Grčka definitivno, događaji iz 17., 18 i 19. stolječa koji su utjecali na našu državu.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-12-06
Poruka: 25
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? 2. svj. rat, grč. mitologija, navala turaka (15, 16, 17 st.)... A od filmova mi je predobar Neprijatelj pred vratima (iliti Enemy at the gates) koji prikazuje opsadu staljingrada i prati onog nekog ruskog snajperista u 2. svj. ratu |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Osim WTC-a koji uvjerljivo drži prvo mijesto, pad Berlinskog zida
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.

i kad su ubili musolinija