Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Je li? A tko ti je to rekao? Gdje si to pročitao? Gdje si to čuo? ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 20:55   #71 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase
Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Je li? A tko ti je to rekao? Gdje si to pročitao? Gdje si to čuo?
...a ti imaš nešto protiv tih akcija?
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:03   #72 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-07
Poruka: 66
edmund

Citat:
Pravi autor: jbabi49 Pogledaj Poruke
i meni isto. Taktike sto su provedene u oluji i bljesku jos uvijek proucavaju neke od najvecih sila svijeta i koriste se njima
To je apsolutno točno. Besprijekorno izvedene akcije bljesak i oluja evidentan su dokaz neopisive snage hrabrog naroda sa tisućljetnom tradicijom okrunjenom veličanstvenom pobjedom u Domovinskom ratu nad brojčano nadmoćnijim neprijateljem koji je na kraju pokleknuo pod pritiskom željezne volje, lavovske borbe te hrvatskog junačkog srca koje je definitivno presudan faktor u famoznoj pobjedi koja će zlatnim slovima ostati upisana u zlatne knjige Hrvatske i cjelokupne svjetske povijesti.
edmund je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 08:57   #73 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...a ti imaš nešto protiv tih akcija?
Na osnovu čega si izvukao taj zaključak?

Citat:
Pravi autor: edmund Pogledaj Poruke
To je apsolutno točno. Besprijekorno izvedene akcije bljesak i oluja evidentan su dokaz neopisive snage hrabrog naroda sa tisućljetnom tradicijom okrunjenom veličanstvenom pobjedom u Domovinskom ratu nad brojčano nadmoćnijim neprijateljem koji je na kraju pokleknuo pod pritiskom željezne volje, lavovske borbe te hrvatskog junačkog srca koje je definitivno presudan faktor u famoznoj pobjedi koja će zlatnim slovima ostati upisana u zlatne knjige Hrvatske i cjelokupne svjetske povijesti.
Niti su akcije besprijekorno izvedene, niti je pobjeda veličanstvena, niti je neprijatelj pokleknuo pred "pritiskom željezne volje", niti je junačko srce bilo presudan faktor, niti će pobjeda u Domovinskom ratu biti upisana u "zlatnim knjigama" svjetske povijesti (točnije, svjetsku povijest zaboli neka stvar za Bljesak i za Oluju)

Dakle, sve što si nadrobio je promašeno, u većem ili manjem dijelu.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:07   #74 (permalink)
Banned

edmund

Citat:
Niti su akcije besprijekorno izvedene, niti je pobjeda veličanstvena, niti je neprijatelj pokleknuo pred "pritiskom željezne volje", niti je junačko srce bilo presudan faktor, niti će pobjeda u Domovinskom ratu biti upisana u "zlatnim knjigama" svjetske povijesti (točnije, svjetsku povijest zaboli neka stvar za Bljesak i za Oluju)

Dakle, sve što si nadrobio je promašeno, u većem ili manjem dijelu.

Mogao bi pokazati malo više ponosa prema akcijama koje su označile kraj Domovinskog rata i spriječile dodatne žrtve koje bi se nedvojbeno dogodile.
Tim akcijama oslobođen je gotovo cijeli okupirani teritorij (osim Podunavlja, oko 4% okupiranog teritorija). Kao što je već netko spomenuo iz tvojeg stava dalo bi se zaključiti kao da ti imaš nešto protiv toga.

Zadnji Uredio edmund : 13-02-08 u 09:10.
edmund je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:10   #75 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Iz čega zaključuješ da sam ja nedovoljno ponosan na akcije "koje su označile kraj Domovinskog rata i spriječile dodatne žrtve koje bi se nedvojbeno dogodile"?

Iz čega zaključuješ da ja imam nešto protiv akcija kojima je "oslobođen je gotovo cijeli okupirani teritorij (osim Podunavlja, oko 4% okupiranog teritorija)"?

I zašto se istina automatski povezuje za antihrvatstvom? Zar se domoljublje u Hrvata dokazuje samo i jedno lažima?
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:19   #76 (permalink)
Banned

edmund

Citat:
Iz čega zaključuješ da sam ja nedovoljno ponosan na akcije "koje su označile kraj Domovinskog rata i spriječile dodatne žrtve koje bi se nedvojbeno dogodile"?

Iz čega zaključuješ da ja imam nešto protiv akcija kojima je "oslobođen je gotovo cijeli okupirani teritorij (osim Podunavlja, oko 4% okupiranog teritorija)"?

I zašto se istina automatski povezuje za antihrvatstvom? Zar se domoljublje u Hrvata dokazuje samo i jedno lažima?
Iz načina na koji si prepisao moje odgovore i stavio ih u svoje rečenice mogu zaključiti da se ti sa njima sprdaš i da su i one po mogućnosti laži (prema tebi), a to nisu. To su činjenice. Kao što je činjenica da ja nisam nigdje nisam napisao da si antihrvatski nastrojen nego samo da bi mogao pokazati malo više ponosa prema tim akcijama, ništa drugo. I domoljubje se ne smije nipošto dokazivati lažima, možda je ono što sam napisao o akcijama malo preuveličano, ali to je iz razloga kako bi pokazao da je to jedan od najvažnijih događaja u Hrvatskoj povijesti.
A to što ti piše ispod nicka neću ni komentirati i zapamti da si ti to sam o sebi napisao. To pokazuje koliko si neozbiljan.
edmund je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:21   #77 (permalink)
glup & gluplji

Uopće nisam neozbiljan. Neozbiljni su oni koji shvaćaju ozbiljno to što piše ispod mog nicka.

Znači, ti si iz činjenice da sam ja tvoje riječi napisao kosim slovima i stavio u navodnike zaključio da sam ja nedovoljno ponosan na oslobađanje Hrvatske?

Uistinu sjajan zaključak

Ponosan sam na ono na što trebam bit ponosan. Isto tako nisam ponosan na ono na što nitko ne bi trebao bit ponosan.

Sintagme "besprijekorno izvedena akcija", "pokleknuo pred željeznom voljom" i "upisane zlatnim slovima u svjetskoj povijesti" nisu činjenice nego neistine. Da ne kažem pizdarije.
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:28   #78 (permalink)
Banned

edmund

Citat:
Uopće nisam neozbiljan. Neozbiljni su oni koji shvaćaju ozbiljno to što piše ispod mog nicka.

Znači, ti si iz činjenice da sam ja tvoje riječi napisao kosim slovima i stavio u navodnike zaključio da sam ja nedovoljno ponosan na oslobađanje Hrvatske?

Uistinu sjajan zaključak

Ponosan sam na ono na što trebam bit ponosan. Isto tako nisam ponosan na ono na što nitko ne bi trebao bit ponosan.

Također sam i ja ponosan na te dvije akcije jer su označile kraj rata i što je time oslobođena Hrvatska, ali nisam ponosan na zločine počinjene u njima.
Već sam napomenuo da sam ono napisao u smislu toga da se pokaže kako je to jedan od najznačajnijih događaja u našoj povijesti, a ti to nazovi kako hoćeš.

S obzirom da smo krenuli u offtopic, a i da smo se složili oko nekih stvari, najbolje je prekinuti raspravu.

Živio

Zadnji Uredio edmund : 13-02-08 u 09:30.
edmund je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 09:38   #79 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: edmund Pogledaj Poruke
S obzirom da smo krenuli u offtopic, a i da smo se složili oko nekih stvari, najbolje je prekinuti raspravu.

Živio
napokon jedna pametna
Star 13-02-08, 13:02   #80 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:

Uistinu sjajan zaključak
...možda je pod utjecajem damfisklogike
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114