| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Je li? A tko ti je to rekao? Gdje si to pročitao? Gdje si to čuo? ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? ...a ti imaš nešto protiv tih akcija?
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-07
Poruka: 66
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? To je apsolutno točno. Besprijekorno izvedene akcije bljesak i oluja evidentan su dokaz neopisive snage hrabrog naroda sa tisućljetnom tradicijom okrunjenom veličanstvenom pobjedom u Domovinskom ratu nad brojčano nadmoćnijim neprijateljem koji je na kraju pokleknuo pod pritiskom željezne volje, lavovske borbe te hrvatskog junačkog srca koje je definitivno presudan faktor u famoznoj pobjedi koja će zlatnim slovima ostati upisana u zlatne knjige Hrvatske i cjelokupne svjetske povijesti. |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Na osnovu čega si izvukao taj zaključak? Citat:
Dakle, sve što si nadrobio je promašeno, u većem ili manjem dijelu. ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
Tim akcijama oslobođen je gotovo cijeli okupirani teritorij (osim Podunavlja, oko 4% okupiranog teritorija). Kao što je već netko spomenuo iz tvojeg stava dalo bi se zaključiti kao da ti imaš nešto protiv toga. Zadnji Uredio edmund : 13-02-08 u 09:10. | |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Iz čega zaključuješ da sam ja nedovoljno ponosan na akcije "koje su označile kraj Domovinskog rata i spriječile dodatne žrtve koje bi se nedvojbeno dogodile"? Iz čega zaključuješ da ja imam nešto protiv akcija kojima je "oslobođen je gotovo cijeli okupirani teritorij (osim Podunavlja, oko 4% okupiranog teritorija)"? I zašto se istina automatski povezuje za antihrvatstvom? Zar se domoljublje u Hrvata dokazuje samo i jedno lažima? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
A to što ti piše ispod nicka neću ni komentirati i zapamti da si ti to sam o sebi napisao. To pokazuje koliko si neozbiljan. | |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Uopće nisam neozbiljan. Neozbiljni su oni koji shvaćaju ozbiljno to što piše ispod mog nicka. Znači, ti si iz činjenice da sam ja tvoje riječi napisao kosim slovima i stavio u navodnike zaključio da sam ja nedovoljno ponosan na oslobađanje Hrvatske? Uistinu sjajan zaključak Ponosan sam na ono na što trebam bit ponosan. Isto tako nisam ponosan na ono na što nitko ne bi trebao bit ponosan. Sintagme "besprijekorno izvedena akcija", "pokleknuo pred željeznom voljom" i "upisane zlatnim slovima u svjetskoj povijesti" nisu činjenice nego neistine. Da ne kažem pizdarije.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #78 (permalink) | |
Također sam i ja ponosan na te dvije akcije jer su označile kraj rata i što je time oslobođena Hrvatska, ali nisam ponosan na zločine počinjene u njima. Već sam napomenuo da sam ono napisao u smislu toga da se pokaže kako je to jedan od najznačajnijih događaja u našoj povijesti, a ti to nazovi kako hoćeš. S obzirom da smo krenuli u offtopic, a i da smo se složili oko nekih stvari, najbolje je prekinuti raspravu. Živio ![]() Zadnji Uredio edmund : 13-02-08 u 09:30. | |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.