| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan dakle koji vam se povijesni događaj najviše svidio, što ste voljeli čitati u školi, ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
Proglasenje Nezavisne drzave Hrvatske je za mene zasigurno povijesni događaj koji me se najvise dojmio a svrstavanje te iste drzave na stranu fasista je zasigurno povijesni događaj koji mi se nije svidio. ![]() ![]() | |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? proglasenje nezavisne rh iliti NDH al nakon domovinskog, ne 1941... ...i naravno dignuce zeljave u zrak 1992.
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? moj najdraži povijesni događaj se dogodio 22.5.1978. ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? ...kao što je M.R. rekao: "Svaka prošlost nije povijest." ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Ne znam sto mi je najdraze,ne mogu izdvojiti da mi je recimo rat drag kad ga u svakom slucaju ne podupirem,ali gradivo 1. i 2. svjetskog rata mi je bilo najzanimljivije
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #88 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? Meni isto, pogotovo 2.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
![]() |
| Tagovi: povijesni dogadjaj, povijest |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:42.