Kaj je Kolumbo otkrio Ameriku
Bem ga radoznala!
Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; ima vec tema za najdrazi dogadjaj u povijesti a sad,koji vam je najgori?...
Kaj je Kolumbo otkrio Ameriku
Bem ga radoznala!
slažem se
Najgori događaj u povijesti?
Teško pitanje... jako teško...
Rekao bih sastanak nacističkih glavešina u Wanseeu kada je odlučeno da se provede "konačno rješenje" - trenutak u kojem je isplaniran najveći masovni zločin u povijesti čovječanstva
a što se tiče nacionalne povijesti, dva su događaja - prvi je odluka da se stupi u zajedničku državu za Kraljevinom Srbijom 1919. godine, a drugi je 4.04.1941. dan kada je proglašena NDH
Najgori događaj u povijesti a kao donio dobro.Moš mislit što je donio dobro.Umrlo na tisuće ljudi,uništeno gotovo pola grada.Samo ravnica najednom a onda tehnološki razvoj Japana.I šta im to vrijedi kad stalno neki kosooki počini suicid.Ameri tehnološki razvoj nazivaju dobrim za Japan i da su oni zaslužni za to.Što i jesu ali opet bacaju u zaborav najbolniju točku Japana.
samo vezano za hrvatsku, NDH i razapinjanje vođe seljačke bune.
a općenito je toliko zla u povijesti čovjek napravio da jednostavno je teško odabrati najgori.![]()
![]()
na vrh prsta mi kaj je po meni na nacionalnoj razini al ako kažem razapećete me ko Isusabolje da ja idem pjevat