| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Znanost forumu; ako misliš provocirati i izazivati svađu doviđenja!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| charolastra | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti ako misliš provocirati i izazivati svađu doviđenja!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 157
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Ne mislim ja ništa izazivati, želim samo upozoriti na to da ovaj ima pravo najgorim događajem u povijesti smatrati što god želi. A vi ako se ne slažete s njim, svejedno bi se trebali potući za njegovo pravo da izrazi svoje mišljenje, kao što jednom reče Voltaire.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Da li ja to citam nesto pogresno ili je Moribund doista banned? Ako jest, zbilja, zasto je banned radi ove izjave? Osoba nema pravo na svoje misljenje? Odnosno ima, ali ograniceno, jer ocito nema pravo na misljenje koje se kosi sa misljenjem onoga koji / koja ima MOC da ban takvog nekoga?? Koji je to klinac? Nije napisao da nekoga treba ubiti, nije napisao lazi, i.e. nije krscanstvo za nista izravno optuzio, nista?? I radi izricanja stava je banned? Ili sam ja to pogresno shvatio, nov sam ovdje pa ne kuzim pravila najbolje? . |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Nevidim gdje je problem u ovoj izjavi? Krščani su pokrenuli Križarske ratove, nabijali su na kolac nevjernike, spaljivali vještice, zatvarali i pogubljivali znanstvenike, kamenovali homoseksualce, Inkvizicija je poglavlje samo za sebe, zatrli su velike civilizacije Inka i Maja. |
| | |
| | #116 (permalink) | |
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
Covjek ima pravo na svoje misljenje i kao takvo ga treba postovati, velis. I onda je covjek banned radi tog istog misljenja koje treba postovati? Gdje je tu postovanje?? To je KAZNA, covjek je izrazio svoje postovanje zabranjeno mu je pisati / postirati. Ja kazem Hvaljen Isus svima i dobrodosao sam???? Mogao je koristiti probranije rijeci, velis? Mozda je treba napisati da je najvece zlo islam, umjesto krscanstva, ili ateizam? Da li bi te rijeci bile "probrane"? Hmm, ako i jesu, ne mijenja li to poruku??? Osoba je napisala, kratko i precizno, ne vrijedjajuci nikoga, sto misli da je najgori dogadjaj t.j. odgovorila je na pitanje iz Teme. Ne glumi toleranciju ako nisi tolerantan. A da nisi tolerantan se vidi iz cemu se svadjati radi budale! I tako smo dosli do kraja. Velis da misljenje treba postovati no radi toga je misljenja budala banned? O hebote... . | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Nije zbog toga dobio bann. Ako vas zanima zašto je dotični dobio bann, obratite se nadležnom moderatoru. Nemojte gnjojit temu nepotrebnim upisima.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #118 (permalink) | |
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
A usput bi i postedio moderatora dodatnog gnojenja i nepotrebnih pitanja/ | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Kao što već rekoh - obratite se nadležnom moderatoru i prestanite gnjojit temu nepotrebnim upisima. Ako niste znali, spamm je zabranjen i za sobom povlači sankcije.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| charolastra | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Onda da vam ja pojasnim Na forumu je zabranjen govor mržnje, protiv bilo koje vjere, rase, naroda, skupine ili pojedinca!! Ponekad se dogodi da se u žaru diskusije ili jednostavnim propustom ostavi nešto takvo na forumu i ne opominje se nikoga. Ali ako je pojedincu jedan post: za koji bi se ajde primjenilo to pravilo i ignoriralo kao pravo na slobodu mišljenja da nema drugog posta: Citat:
I što sad vi pametni mislite o tome da vam se svatko kako mu puhne sjeti vaših životnih vjerovanja i načela? Možda i vaše familije i najdražih? Pa on samo ima pravo na slobodno mišljenje, jelda? Da li bi vam bilo ugodno ovdje da je tako? Ne bih rekao da bi. Dakle svoje frustracije ostavite doma ili ih se riješavajte drugim putem, ovo je mjesto za odmor i zabavu, poneki inteligentni razgovor i to će i ostati!! I ovim postom prestaje rasprava oko toga, ako želite i dalje raspravljati otvorite novu temu!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dogadjaj, najgori, povijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.