| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Znanost forumu; Einstein.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti A šta ćemo sa trećom Jugom ... meni je to isto bio traumatičan i tragičan događaj. P.S Ništa doslovno , ja sam Bosanac ... samo bukvalno ![]() P.P.S Al evo , mrvicu ozbiljnosti ... ovisno u kom kontekstu gledaš ovo što je misic napisala ... ako uzmeš sve ono što se događalo 90-ih onda nije daleko od istine.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti bukva-lno... hahahahahahaha ... pa ja ću se iskidat... O jebo te led... skoro sam pao sa stolice...Pa sad - ako ćemo ić cijepat dlaku, tražit istu u jaju i slično... Sama činjenica da se Jugoslavija raspala nije tragična. Tragičan je način na koji se raspala, i tragično je što su se dogodile sve te žrtve i razaranja A da se, recimo, Juga raspala kao i Čehoslovačka - da li bi to onda bilo tragično?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti zanimaju me komentari pa malo odugovlačim Kod: damfisk Ženo, ti nisi normalna. -ali u ovom slučaju ,drago mi je da nisam normalna , i da mogu gledati u svijet i život širom otvorenih očiju bez predrasuda i zagriženosti - ovo što sam izjavila ne znači da ja nisam prihvatila i da nisam ponosna na zemlju u kojoj živim (Karlovac je moj grad iz kojeg nisam izašla ni kad su se najveći domoljubi razbježali kud koji , cijeli rat sam provela u svom gradu skupa sa svojim ,tada, dečkom-braniteljem iako sam imala i mogućnosi i prilike otići ) - to samo znači da ja smatram da se nije trebala raspasti , da se moglo demokratskim putem , bez ratovanja , riješti međunacionalni problemi , da je i dalje mogla biti zemlja svih naroda i narodnosti ( europa se ujedinjuje , a mi ?? pametnjakovići.. razdvojili se na sela i zaseoke) i kaj smo dobili , hrpu malih banana državica koja opet ne mogu jedna bez druge a sve zajedno gledaju prema evropi i čekaju milost ...... Jugoslavija je bila jača ,samostalnija,sigurnija za život nego će i jedna ikad postati |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti E jebi ga kad ja u 1 i 12 moram pisat ozbiljne komentare. Tragične su posljedice i način raspada Jugoslavije. A sam nestanak te države (a za mene i bilo koje druge države) nije ni najmanje tragičan. Iz većeg disfunkcionalnog društvenog okvira prešlo se u manji disfunkcionalni društveni okvir sa glavnom težnjom da se uđe u još veći disfunkcionalni društveni okvir. Nije tragično. Tužno je i smiješno. A da se Juga raspala kao Čehoslovačka? Hm , teško zamislivo. Jer za tako nešto pretpostavka je inteligentnih i razumnih lidera ... a mi smo imali Slobu ... i još neke.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Casey , onako od oka ... 2/3 života proživio si u istoj državi sa Slobom.
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti slobo i još neki su bili pijuni u igri malo većih , da evropa i amerika nisu imali za cilj rastaviti jugoslaviju , ne bi ekstremisti ni isplivali na površinu , ovako su samo bili dobri mediji za mase |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Omiljena utjeha mnogih - nismo mi debili , mi smo super ... ali "oni" su nas zavadili ... majku im europsko-američku.
| | |
![]() |
| Tagovi: dogadjaj, najgori, povijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.