| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Znanost forumu; @ -misic- Zašto bi bilo crvenih slova upozorenja? Zar si se pronašla uvrijeđenom? A isto tako mislim da je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti @ -misic- Zašto bi bilo crvenih slova upozorenja? Zar si se pronašla uvrijeđenom? A isto tako mislim da je posve iluzorno, nezrelo i naivno pomišljat da Hrvatska (ili bilo koja druga nacionalna zajednica) može sa Srbijom i Srbima, kako si ti rekla, "demokratskim putem , bez ratovanja , riješti međunacionalni problemi ". Iluzorno je, nezrelo i naivno pomišljat da je Jugoslavija ikad mogla bit, kako si ti rekla, "zemlja svih naroda i narodnosti" i da je istodobno u toj zemlji "svih naroda i narodnosti" egzistira Srbija. Jugoslavija, i ona prva, i ova druga, bila je samo ambalaža i sredstvo za "ujedinjenje", "prisajedinjenje", "pripojenje" (kako li oni to već zovu) svih Srba majci Srbiji. Ništa više, ništa manje. Ona prva Jugoslavija to je otvoreno radila od samog početka. Ova druga Jugoslavija to je činila nešto drugačije, preobučeno u "bratstvo i jedinstvo", i dok je Tito bio živ ne tako izraženo. Kasnije, sve otvorenije. I na kraju - usporedba ujedinjavanje Europe i formiranja Jugoslavije je, rekao bih, smiješna. Ne smijem reć "stupidna" jer ćeš opet, bojim se, tražit da me se sankcionira zbog vrijeđanja. Edit - sad sam vidio i ovo: Citat:
Belosvetska urota protiv vascelog srpstva... Ne, ne... pogriješio sam... ti misliš na moćne i mračne judeomasonske sile koje su genetski neprijatelji mlade hrvatske države... Ili možda ne, opet sam pogriješio... Riječ je o zlim pohlepnim globalistima koji su strahovali od gigantske gospodarske sile, moćnog vojnog stroja i nezadržive financijske moći koja se krila u Jugoslaviji i pokrenu nesvrstanosti... pa eto, odlučiše uništit tu oazu mira, sigurnosti, prosperiteta, slobodarskog duha i moralne čistote Zaboga ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 31-07-07 u 01:02. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti zato sam rekla da mi je drago kaj nisam normalna , jer mene nitko nije uspio zavaditi , jedino znam da sad moram 4 puta pokazivati putovnicu da bi došla u makedoniju , pa kad idem u dubrovnik moram dva puta "vaditi" osobnu kartu edit : damfisk , reći nekom da nije normalan i je uvrijeda ili nije , to ti meni reci , nemaš problema , ja ne tražim sankcije , kao što rekoh mogu otvorenih očiju pratiti što pričaš Zadnji Uredio -misic- : 31-07-07 u 01:01. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
E pa nije bilo zamišljeno kao uvreda, više kao izraz nevjerice... Ako je bilo shvaćeno kao uvreda, iskreno se ispričavam.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Pa ne kažem ja Casey ništa ... samo konstatiram očitu činjenicu. I napomenuo bih , jer znam da vas sve ovdje to zanima , kako je u ovom trenutku Kirilenko razbucala Sromovu (6:1 , 6:2) ... pa je sad potpuno jasno da će u četvrtak biti pive i pive i još pive ... i Crnogoraca za bratstvo i jedinstvo (eto vidite da nisam OT) ... a još ako sutra skinem hendikep Genka protiv Pitara eto i janje`tne ... ohoooooj ... (valjda Wamp neće zalutat na ovu temu jer onda sam najebo)![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
Svaka cast suseda. ![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
Ne skreći s teme... ![]() BTW - jebi se... ja danas izgorio na kladioni samo tako...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Ako se nastavi ovako uspješan niz i to je u planu. ![]() Evo i jedna ozbiljna - možda ne najgori , ali jedan od najpogubnijih događaja u povijesti - Versailleska mirovna konferencija
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Krećeš se, dakle, u društvu sponzoruša, ali onih niže kategorije, koje čekaju u zasjedi ispred kladionice i hvataju one koji izađu s osmjehom na licu? A zašto Versailles? Šta njemu fali?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,538
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti damfisk , nemaš razloga ni potrebe se sprdati , činjenica je da se raspala i da natrag nema po meni nije se trebala raspasti , jer raspadom osim imena ni jedna nova država nije ništa dobila , sve su izgubile ( isključimo 2% populacije onih koji su se obogatili na naglo u svakoj novoj zemljici) |
| | |
![]() |
| Tagovi: dogadjaj, najgori, povijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:57.

... pa je sad potpuno jasno da će u četvrtak biti pive i pive i još pive
... i Crnogoraca za bratstvo i jedinstvo (eto vidite da nisam OT) ... a još ako sutra skinem hendikep Genka protiv Pitara eto i janje`tne ... ohoooooj