| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Znanost forumu; rođenje porodice bush... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti rođenje porodice bush
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 156
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Ne baš. Osamostaljenje Hrvatske 1990/1991. je gore od toga.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Pravaš čitam tvoje postove u mojim podforumima i moram ti reći da ti je ovo sad upozorenje, a poslije toga slijedi bann. Stepenicu sa kartonima ćemo za tebe preskočiti. Najgori povijesni događaj je definitivno davanje teritorija 1946 godine židovima. Taj ratni žločin što im je napravio Hitler mogao se nekako drugačije nadoknaditi. Sad se dole kolju 60 godina i ne vidim kraja tome. Ja mislim da je to najveća glupost. A dalo bi se tu uvrstiti i Hitlera općenito, Vijetnam i neke pape. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 156
![]() | Re: Najgori dogadjaj iz povijesti Citat:
Jebi ga.
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dogadjaj, najgori, povijesti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:33.

pusa