Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Najgori dogadjaj iz povijesti u Znanost forumu; Bogami, veću gomilu gluposti odavno nisam pročitao...A gluposti čitam i slušam skoro svaki dan Čestitam majstore, to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-12-07, 17:00   #81 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Najgori dogadjaj iz povijesti

Bogami, veću gomilu gluposti odavno nisam pročitao...A gluposti čitam i slušam skoro svaki dan

Čestitam majstore, to je rijetko postignuće!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 17:26   #82 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ljudevit Gay Pogledaj Poruke
Ne baš. Osamostaljenje Hrvatske 1990/1991. je gore od toga.
Citat:
Da si pažljivo proučavao povijest, uvidio bi da Židovi imaju pravo na tu zemlju jer su tamo živjeli prije Palestinaca. Uostalom, Židovi samim time što su narod imaju pravo na državu, dok Palestinci nemaju to pravo jer uopće nisu zaseban narod, oni su mješavina Turaka Seldžuka i Arapa. Znači da su za sukobe u Izraelu krivi Palestinci. I njih bi trebalo otjerati iz Palestine jer oni nisu narod a zahtjevaju nekakvu zemlju, isto kao što kosovski Albanci nisu narod i ne zaslužuju državu, pa im je svi žele dodijeliti, dok recimo Baski i Kurdi nikako da dobiju svoju državu a zasebni su narodi, a Baski su još k tome nastariji europski narod, u Španjolskoj i Francuskoj su bili prije Španjolaca i Francuza, ili Indijanci odnosno američki domoroci koji su tamo bili prije europskih doseljenika...
Jebi ga.
A majke ti mile šta je ovo.

Za ovo prvo bi ti slobodno mogla dodjeliti jedan karton, ali kad sam ovo drugo vidjela skužila sam da ti nisi baš najpametniji i to ne mislim kao uvredu nego kao poticaj da se malo obrazuješ i prestaneš baljezgati.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 17:40   #83 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 156
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A majke ti mile šta je ovo.

Za ovo prvo bi ti slobodno mogla dodjeliti jedan karton, ali kad sam ovo drugo vidjela skužila sam da ti nisi baš najpametniji i to ne mislim kao uvredu nego kao poticaj da se malo obrazuješ i prestaneš baljezgati.
Za ono osamostaljenje Hrvatske sam se zajebavao jer nam država pripada samim time što smo narod, ali sam to napisao tek toliko da isprovociram onog ustašu.
A za ovo ostalo mi objasnite valjanim argumentima zašto je to "glupost"?

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 20:18   #84 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
...A za ovo ostalo mi objasnite valjanim argumentima zašto je to "glupost"?
prvo - ne postoji etnički homogena nacija, koja nije nastala većim ili manjim miješanjem raznoraznih socio-etničkih faktora

drugo - činjenica je li neki "narod" ili nije, bez obzira po kojim kriterijima, nije jedina determinanta prava na državu

treće - za sve sukobe u Palestini nisu krivi Palestinci. Za sukob je jako rijetko kriva samo jedna strana

Hoćeš još?
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 20:37   #85 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,090
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

legendo.
po tebi švicarci nemaju pravu na državu - nisu narod, a ni bosanci i hercegovci - ni oni nisu narod. da ti nisi karađić?

a teice i ti si malo zaletila sa onin o palestini.
još je liga naroda 1917. izvršila podjelu otomanskog carstva te naznačila palestinu kao historijski teritorij židova
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 23:03   #86 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,484
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Najgori povijesni događaj je definitivno davanje teritorija 1946 godine židovima. Taj ratni žločin što im je napravio Hitler mogao se nekako drugačije nadoknaditi. Sad se dole kolju 60 godina i ne vidim kraja tome. Ja mislim da je to najveća glupost.
Slažem se s ovime.

Židovi su dobili državu na račun tih Hitlerovih zločina, oni su znali to dosta dobro iskoristiti.

U zadnje vrijeme se čak spominju i sumnje u vjerodostojnost podataka o broju ubijenih Židova u logorima i sl., čini se da su oni tu brojku još dosta dosta dodatno napumpali i na taj način uspjeli dobit svoju državu na račun toga.

A i stalno im se popušta na to. Lukavi su Židovi.

A i malo je čudno kako jedan narod koji je toliko patio i bio tlačen sad može raditi ovo u Palestini istu stvar.
Star 27-12-07, 23:12   #87 (permalink)
dr.sc. Foruma

marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
Slažem se s ovime.

Židovi su dobili državu na račun tih Hitlerovih zločina, oni su znali to dosta dobro iskoristiti.

U zadnje vrijeme se čak spominju i sumnje u vjerodostojnost podataka o broju ubijenih Židova u logorima i sl., čini se da su oni tu brojku još dosta dosta dodatno napumpali i na taj način uspjeli dobit svoju državu na račun toga.

A i stalno im se popušta na to. Lukavi su Židovi..
hrpa neistina i antisemitske propagande.
već san reka liga naroda je već odredila 1917. godine palestinu kao budući dom židova, dakle u vrime kad je hitler bija mali kaplar.

broj poginulih je nesporan al čak i da ima dvojbi nećemo vljda licitirat ljudskin životima
državu su dobili jer su je obranili od 7 država koji su ih napali, a većina doseljenika došla je tamo 1945.-1948. po planu iz 1917, a uz suglasnost V.Britanije koja je upravljala Palestinon i tek osnovanih UN koji su državi Izrael priznali

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
A i malo je čudno kako jedan narod koji je toliko patio i bio tlačen sad može raditi ovo u Palestini istu stvar.
dijelon se slažen, al nisu ni palestinci cviće
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 12:11   #88 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke

još je liga naroda 1917. izvršila podjelu otomanskog carstva te naznačila palestinu kao historijski teritorij židova
Okej, možda jesam.
Ali ja smatram da je to bio loš potez i da se ta šteta mogla židovima na neki drugi način nadoknaditi. Oni su taj teritorij davno izgubili- što jest činjenica. A 1917 godina je 20 stoljeće- znači dosta godina od seobe židova s tog prostora.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 14:48   #89 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ljudevit Gay

Datum registracije: 21-08-07
Godina: 21
Poruka: 156
Ljudevit Gay se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
legendo.
po tebi švicarci nemaju pravu na državu - nisu narod, a ni bosanci i hercegovci - ni oni nisu narod. da ti nisi karađić?

U Švicarskoj pravo na državu imaju samo oni što žive po planinama, ima ih dvadesetak tisuća, retoromani, taks e nekak zovu...

Ljudevit Gay, 1842.
Ljudevit Gay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 17:06   #90 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
U Švicarskoj pravo na državu imaju samo oni što žive po planinama, ima ih dvadesetak tisuća, retoromani, taks e nekak zovu...
ne bulazni
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dogadjaj, najgori, povijesti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114