| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najlošiji vojskovođa svih vremena? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 hitler je izravno planira napade. stotine dokumntaraca pokazuju ga kako vrti mape sa generalima pred kamerama. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
Jok nije, Milošević i njegova kompanija su svašta planirali, a i Busha je bilo svugdje.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,095
![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? milojebić nije nesposoban bio... znao je on pozvat na oružje... ali vojska im je loša... na nekoj ljestvici sam vidio srpsku vojsku kao jednu od najnesposobnijih vojski na svijetu (što mi je , majkemi, sasvim drago) hitlera ne bi zvao nesposobnim vojskovođom, nije imao puno pogreški osim rusije, u ostalim bitkama vojska je bila na nivou (što se ne vidi iz igrica alla CoD ili MoH) ali su bili brojčano u minusu u odnosu na alijansu, dok u britaniji su bili u minusu zbog radara bush je nesposoban totalno... planovi cia-e i vlade amerike nisu se obistinili jer su pogrješili na najvažnijem nivou, a to je sloboda iračkog naroda koja ako se naruši gubi se rat mussolini takođe nesposobnjaković... pa albanija i nije neki pothvat ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| |
| | #14 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Cjelokupan dojam kako već negdje napisah.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Pa ljudi, Hitler je bio loš vojskovođa! Dok se Hitler držao podalje od generalštaba i sobe s kartama, Nijemci su pobijeđivali. Čim je on "preuzeo stvar u svoje ruke", ode sve u kurac... A Bush i Milošević uopće nisu bili "vojskovođe"
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
| | #18 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
Najlošiji su bili vojskovođe prvog svjetskog rata (da sad netražim imena) gdje su desetci tisuća ginuli u jurišima a linije se nisu pomaknule ni metra. | |
| |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
ja san to davno reka, a teica me sasrala ![]() šta se generala iz 1. sv. rata tiče? bolila je njih neka stvar za ljude koji ginu, al činjenica jest da novu tehnologiju nisu znali upotrijebit za promijenu načina ratovanja
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? ![]() Tuđman je stvorio Hrvatsku, kakav god on bio, bio je vrhovni zapovjednik oružanih snaga i uspio je napraviti Hrvatsku samostalnom zemljom. Da je taj na vlasti bila neka ulizica kao što su sad ovi na vlasti tko zna što bi bilo. I ti sad njega uspoređuješ sa jednim Miloševićem, agresorom kojemu je cijeli svijet njegova Srbija ![]() Iako to možda nisi uspoređivao u ovom kontekstu, nego u kontekstu loših vojskovođa ali svejedno žalosno.
__________________ |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

AC MILAN : 2003-2008 

ja san to davno reka, a teica me sasrala