Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Najlošiji vojskovođa svih vremena? u Znanost forumu; I opet ja upalio svoj kompjutor (koji mi nije niko dao nego sam ga ja svojim rukama zaradio kao i ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 28-12-07, 18:02   #41 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena?

I opet ja upalio svoj kompjutor (koji mi nije niko dao nego sam ga ja svojim rukama zaradio kao i sve što imam), i opet vidim nekoliko smiješnih postova štovatelja lika i lizatelja slika svetog tuđe, vojskovođe wannabe, i opet mi je Damfisk uzeo riječi iz usta.
Bravo Damfisk, i ovaj put si im odgovorio bolje nego što sam mislio ja.

Ive, čitaj ovo, čitaj polako, ako ti nešto zvuči nevjerojatno, provjeri. Nauči nešto novo o svojoj zemlji snova. Ako se malo razočaraš, ništa strašno. Dobrodošao u Hrvatsku.

A ti casey, ja ne naričem. Ja ti se jako volim smijat. Zabavljaj me i dalje
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-12-07, 20:18   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
Pravaš se izdvaja iz mase
Tako je Ive. Svrati do YUtarnjeg lista, indexa i sl. "nezavisnih medija" da zbilja naučiš pravu povijest, a ne ove vekovne ustaške laži koje nam prodaju. Odande ti damfiskić, dar i slični akademici crpe veliko znanje koje posjeduju, pa slobodno navrati. Na tim isuviše nezavisnim medijima, koji su jel' nezavisni i nepristrani, naići ćeš na toliko frapantnu argumentaciju da pazi da ne opadneš sa stolice kada ćeš se upoznavati s konkretnom materijom. Ili jednostavno reci pravniku damfisku da te poduči, naime on sve zna, a argumentacija i njegov izbrušeni sarkazam vidljiv u sintagmi "krivousti ljigavac" (nadam se da mu neki potomak ili rođak neće imati te za njega istinite karakteristike, mislim, zbilja bi bilo tragično kada bi zbog istine morao i njega tako zvati jer bi inače ispao licemjeran, a znamo da je naša ljevičarsko-anarhistička bulumenta iskrena) su toliki da je to nešto neviđeno u svjetskim razmjerima.

Dečki, sve 5! Jeeeeeej!

KORISTI EDIT!!!

Zadnji Uredio daidza : 28-12-07 u 20:41.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 28-12-07, 20:39   #43 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

SMIRITE DOŽIVLJAJE....PRESTANITE SA PROVOKACIJAMA, VRIJEĐANJIMA I VRATITE SE NA TEMU !!!

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Star 28-12-07, 21:41   #44 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
A ti Ive, si jedan simpatičan dečko, ali ovo nije jedina tema gdje se vidi da jednostavno živiš u zemlji snova. Jednog dana ćeš se možda probuditi, pogledati oko sebe i vidjeti da ovo gdje živiš nije zemlja snova kakvu nam je obećavao pokojnik, nego jedan polupakao. Naravno da ne volim hdz. To je blago rečeno. Ali ne zato jer sam pionir proleterske divizije (fuj) nego zato jer sam sposoban objektivno gledati i prosuditi.

A šta reći za ovog što citira ove bedastoće, kojima se ismijavaju već godinama čak i na radiju... to je možda zli duh ovoga koji da ne trune pod kosim krovom, već bi davno trunuo u hagu.
Ne živim ja u nikakvoj zemlji snova. Znamo da stanje u Hrvatskoj nije super. Nije nigdje super, svugdje u svijetu je teško. Negdje manje, negdje više. Što ne znači da samo trebamo kukat.

Ali šta bi ti sad i za to stanje u Hrvatskoj okrivio Tuđmana?
Predsjednik u državi nema skoro pa nikakve ovlasti, hrvatski sabor donosi sve odluke. Napravio je ono što je mogao, doveo je Hrvatsku do osamostaljenja, i to nitko ne može pobiti.

I ok, to sve je tvoje mišljenje o Tuđmanu, ali ne moraš onda ostalima nabijati na nos da i oni moraju imat isto. A i da imaju isto mišljenje kao ti, opet je bespredmetno i jadno uspoređivat Tuđmana i Miloševića u bilo kojem pogledu.

@ Damfisk
Tvoje tvrdnje mi je glupo uopće komentirat. Da normalno pišeš možda još i da.

Mislim, ako ništa drugo možeš bar prvog hrvatskog predsjednika zvat normalnim imenom, ako ništa drugo barem iz poštovanja prema mrtvom čovjeku.

I ne moraš čovjeku koji ima drugačije mišljenje pisat "odjebi" i sl. , kad bi svi tako pisali di bi stigli.

I dosta o Tuđmanu , tema nije o Tuđmanu nego o vojskovođama.

Sahasa sorry zbog offa.

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Star 28-12-07, 22:13   #45 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Ali šta bi ti sad i za to stanje u Hrvatskoj okrivio Tuđmana?
Predsjednik u državi nema skoro pa nikakve ovlasti, hrvatski sabor donosi sve odluke.
Ekšli onda nije bio parlamentarni sustav (nije ni sada klasični parlamentarni već model racionaliziranog parlamenta) već vrsta polupredsjedničkog sustava i Tuđman je imao gotovo sve bitne ovlasti što je za ondašnje prilike bilo odlično rješenje.
p.s. Ne obaziri se na ove piskarčiće, njih jako peće činjenica da je Tuđman bio prvi predsjednik i utemeljitelj ove države, da je srušio nakaradu afričko-plemenskog tipa tipa zvanu Juga, i da mu nikad neće biti ni do nožnog palca (Eventualno mu mogu sisat nožnic palac)
Pravaš je offline  
Star 28-12-07, 22:17   #46 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

majke ti, na ovoj sam se temi nasmijao više nego roku1983 i doris.

sad vidim da je i branimir glavaš (djevojačko pravaš) među 20% svjetske populacije koja ima internet. i to u ćuzi čak!
ševa je offline  
Star 28-12-07, 22:21   #47 (permalink)
Regularni forumas

Jeeeeej! Napokon svi znaju ko sam! Čak i ševac koza zna da je Glavašev nick Pravaš! Jeeeej! Moja misija je ispunjena! Pazi sam da ovcu zabunom ne odereš!
Pravaš je offline  
Star 28-12-07, 22:22   #48 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Hoćete prestati sa offtopicom?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Star 29-12-07, 12:36   #49 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Nema me jedan dan i odmah miševi vode kolo.
E neće ići dragi moji. Od sad postrožavamn mjere na mojim podforumima, jer ste si dali previše maha sa vrijeđanjem, izazivanjem, podrugivanjem (okej, ovo i nije toliko strašno), offtopičarenjem i sličnim.

Stoga, vidim li sad nekoga da nešto od ovoga sprovodi nakon kartona dobiva bann. I boli me briga kakvu ima ili nema reputaciju na forumu.

Unaprijed se zahvaljujem na suradnji!
teica je offline  
Star 29-12-07, 13:18   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,286
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Nema me jedan dan i odmah miševi vode kolo.
Zna se koji je miš prvi počeja sa nadimcima.

Ali da se ipak vratimo na temu:
Za Busha mislim da nije loš vojskovođa (u ovom slučaju samo vođa). Osigurano je naftna nalazišta u Iraku,a i svrgnija režim u Iraku. To šta Iračani nisu sposobni za demokraciju, nije njegov problem.
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111