| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Najlošiji vojskovođa svih vremena? u Znanost forumu; I opet ja upalio svoj kompjutor (koji mi nije niko dao nego sam ga ja svojim rukama zaradio kao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? I opet ja upalio svoj kompjutor (koji mi nije niko dao nego sam ga ja svojim rukama zaradio kao i sve što imam), i opet vidim nekoliko smiješnih postova štovatelja lika i lizatelja slika svetog tuđe, vojskovođe wannabe, i opet mi je Damfisk uzeo riječi iz usta. Bravo Damfisk, i ovaj put si im odgovorio bolje nego što sam mislio ja. Ive, čitaj ovo, čitaj polako, ako ti nešto zvuči nevjerojatno, provjeri. Nauči nešto novo o svojoj zemlji snova. Ako se malo razočaraš, ništa strašno. Dobrodošao u Hrvatsku. A ti casey, ja ne naričem. Ja ti se jako volim smijat. Zabavljaj me i dalje ![]() |
| |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Tako je Ive. Svrati do YUtarnjeg lista, indexa i sl. "nezavisnih medija" da zbilja naučiš pravu povijest, a ne ove vekovne ustaške laži koje nam prodaju. Odande ti damfiskić, dar i slični akademici crpe veliko znanje koje posjeduju, pa slobodno navrati. Na tim isuviše nezavisnim medijima, koji su jel' nezavisni i nepristrani, naići ćeš na toliko frapantnu argumentaciju da pazi da ne opadneš sa stolice kada ćeš se upoznavati s konkretnom materijom. Ili jednostavno reci pravniku damfisku da te poduči, naime on sve zna, a argumentacija i njegov izbrušeni sarkazam vidljiv u sintagmi "krivousti ljigavac" (nadam se da mu neki potomak ili rođak neće imati te za njega istinite karakteristike, mislim, zbilja bi bilo tragično kada bi zbog istine morao i njega tako zvati jer bi inače ispao licemjeran, a znamo da je naša ljevičarsko-anarhistička bulumenta iskrena ![]() ) su toliki da je to nešto neviđeno u svjetskim razmjerima.![]() Dečki, sve 5! Jeeeeeej! KORISTI EDIT!!! Zadnji Uredio daidza : 28-12-07 u 20:41. |
| |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? SMIRITE DOŽIVLJAJE....PRESTANITE SA PROVOKACIJAMA, VRIJEĐANJIMA I VRATITE SE NA TEMU !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #44 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
Ali šta bi ti sad i za to stanje u Hrvatskoj okrivio Tuđmana? Predsjednik u državi nema skoro pa nikakve ovlasti, hrvatski sabor donosi sve odluke. Napravio je ono što je mogao, doveo je Hrvatsku do osamostaljenja, i to nitko ne može pobiti. I ok, to sve je tvoje mišljenje o Tuđmanu, ali ne moraš onda ostalima nabijati na nos da i oni moraju imat isto. A i da imaju isto mišljenje kao ti, opet je bespredmetno i jadno uspoređivat Tuđmana i Miloševića u bilo kojem pogledu. @ Damfisk Tvoje tvrdnje mi je glupo uopće komentirat. Da normalno pišeš možda još i da. Mislim, ako ništa drugo možeš bar prvog hrvatskog predsjednika zvat normalnim imenom, ako ništa drugo barem iz poštovanja prema mrtvom čovjeku. I ne moraš čovjeku koji ima drugačije mišljenje pisat "odjebi" i sl. , kad bi svi tako pisali di bi stigli. I dosta o Tuđmanu , tema nije o Tuđmanu nego o vojskovođama. Sahasa sorry zbog offa.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje | |
| |
| | #45 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Citat:
p.s. Ne obaziri se na ove piskarčiće, njih jako peće činjenica da je Tuđman bio prvi predsjednik i utemeljitelj ove države, da je srušio nakaradu afričko-plemenskog tipa tipa zvanu Juga, i da mu nikad neće biti ni do nožnog palca ![]() (Eventualno mu mogu sisat nožnic palac )![]() ![]() | |
| |
| | #46 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? ![]() majke ti, na ovoj sam se temi nasmijao više nego roku1983 i doris. sad vidim da je i branimir glavaš (djevojačko pravaš) među 20% svjetske populacije koja ima internet. i to u ćuzi čak! ![]() |
| |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Hoćete prestati sa offtopicom?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #49 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Nema me jedan dan i odmah miševi vode kolo. E neće ići dragi moji. Od sad postrožavamn mjere na mojim podforumima, jer ste si dali previše maha sa vrijeđanjem, izazivanjem, podrugivanjem (okej, ovo i nije toliko strašno), offtopičarenjem i sličnim. Stoga, vidim li sad nekoga da nešto od ovoga sprovodi nakon kartona dobiva bann. I boli me briga kakvu ima ili nema reputaciju na forumu. Unaprijed se zahvaljujem na suradnji! ![]() |
| |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena? Zna se koji je miš prvi počeja sa nadimcima. Ali da se ipak vratimo na temu: Za Busha mislim da nije loš vojskovođa (u ovom slučaju samo vođa). Osigurano je naftna nalazišta u Iraku,a i svrgnija režim u Iraku. To šta Iračani nisu sposobni za demokraciju, nije njegov problem. |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.

Pazi sam da ovcu zabunom ne odereš!