Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Najlošiji vojskovođa svih vremena? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey To šta Iračani nisu sposobni za demokraciju, nije njegov problem. ali je problem što je iš...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 29-12-07, 17:44   #51 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Najlošiji vojskovođa svih vremena?

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
To šta Iračani nisu sposobni za demokraciju, nije njegov problem.
ali je problem što je išao sijati demokraciju (makar si napisao i pravi interes rata i svrgavanja režima, koji nema veze s demokracijom) na neplodnom tlu. i evo rezultata.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-12-07, 15:13   #52 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,857
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Tako je Ive. Svrati do YUtarnjeg lista, indexa i sl. "nezavisnih medija" da zbilja naučiš pravu povijest, a ne ove vekovne ustaške laži koje nam prodaju. Odande ti damfiskić, dar i slični akademici crpe veliko znanje koje posjeduju, pa slobodno navrati. Na tim isuviše nezavisnim medijima, koji su jel' nezavisni i nepristrani, naići ćeš na toliko frapantnu argumentaciju da pazi da ne opadneš sa stolice kada ćeš se upoznavati s konkretnom materijom. Ili jednostavno reci pravniku damfisku da te poduči, naime on sve zna, a argumentacija i njegov izbrušeni sarkazam vidljiv u sintagmi "krivousti ljigavac" (nadam se da mu neki potomak ili rođak neće imati te za njega istinite karakteristike, mislim, zbilja bi bilo tragično kada bi zbog istine morao i njega tako zvati jer bi inače ispao licemjeran, a znamo da je naša ljevičarsko-anarhistička bulumenta iskrena) su toliki da je to nešto neviđeno u svjetskim razmjerima.

Dečki, sve 5! Jeeeeeej!
Odjebi.

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
@ Damfisk
Tvoje tvrdnje mi je glupo uopće komentirat. Da normalno pišeš možda još i da.

Mislim, ako ništa drugo možeš bar prvog hrvatskog predsjednika zvat normalnim imenom, ako ništa drugo barem iz poštovanja prema mrtvom čovjeku.

I ne moraš čovjeku koji ima drugačije mišljenje pisat "odjebi" i sl. , kad bi svi tako pisali di bi stigli.

I dosta o Tuđmanu , tema nije o Tuđmanu nego o vojskovođama.

Sahasa sorry zbog offa.
I ti odjebi.

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
Ekšli onda nije bio parlamentarni sustav (nije ni sada klasični parlamentarni već model racionaliziranog parlamenta) već vrsta polupredsjedničkog sustava i Tuđman je imao gotovo sve bitne ovlasti što je za ondašnje prilike bilo odlično rješenje.
p.s. Ne obaziri se na ove piskarčiće, njih jako peće činjenica da je Tuđman bio prvi predsjednik i utemeljitelj ove države, da je srušio nakaradu afričko-plemenskog tipa tipa zvanu Juga, i da mu nikad neće biti ni do nožnog palca (Eventualno mu mogu sisat nožnic palac)
Odjebi.

Evo, tri sam put prostačio u jednom postu.

Pa sad - ako to zavrijeđuje bann, bannirajte me.

Samo mi jedna stvar ne ide u glavu, i to nikako:

ovdje imate jednog koji konstantno, otkako se pojavio na forumu, vrijeđa ostale forumaše, direktno, izravno, nezaobilazno i otvoreno. U svakom postu. Bez pardona. Bez isprike. Bez zadrške.

I onda, kada mu netko uzvrati istom mjerom, taj netko biva proglašen ovakvim i onakvim...

No dobro.. ako je to službena politika foruma, onda u redu. Bitno da se zna.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-12-07, 15:18   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Kažu da sličnim odgovorima (odjebi) i Kangrga završava svoje filozofske polemike.
Star 30-12-07, 15:34   #54 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,857
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Znači da je Kangrga bio iznimno pametan tip.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Star 30-12-07, 16:02   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Pravaš i Damfisk bi trebali otvorit temu samo za sebe. Znao sam da če se klat na forumu.

Da je Tuđman otišao 1995 ili nakon drugog mandata a ne zadržao vlast doživotno drugačije bi se gledalo na njega. To što netko nije za HDZ i negleda na Tuđmana kao na Boga to ga nečini jugonostalgičarom, komunjarom, crvenim, protivnicima hrvatstva itd.

I predsjednici koji su vrhovni zapovjednici u ratu nisu vojskovođe samo zato što kažu napadnite Bagdad. Vojskovođa je onaj koji smišlja i ostvaruje vojne akcije.
Davor1507 je offline  
Star 30-12-07, 16:14   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,252
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
nečini jugonostalgičarom, komunjarom, crvenim, protivnicima hrvatstva itd.
Kako bi ti nazva nekoga ko Tuđmana naziva Krivoustim Ljigavcem? To ne možeš vidit ni na forumima izbjeglih Srba.
Star 30-12-07, 16:29   #57 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,765
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Da je Tuđman otišao 1995 ili nakon drugog mandata a ne zadržao vlast doživotno drugačije bi se gledalo na njega. To što netko nije za HDZ i negleda na Tuđmana kao na Boga to ga nečini jugonostalgičarom, komunjarom, crvenim, protivnicima hrvatstva itd.
e da je
marinkoM8 je offline  
Star 30-12-07, 16:53   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 599
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Kako bi ti nazva nekoga ko Tuđmana naziva Krivoustim Ljigavcem?
Bezobraznim.
Davor1507 je offline  
Star 30-12-07, 19:06   #59 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,840
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ova tema biva zatvorena dok se ne smire strasti.
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108