Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Neandertalski homo sisus......

Raspravljate o temi Neandertalski homo sisus...... u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Umjetnici i znanstvenici načinili su prvi model žene neandertalke na temelju detaljne analize davnih DNK dokaza. Znanstvenici su analizirali DNK ...

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Neandertalski homo sisus......

Umjetnici i znanstvenici načinili su prvi model žene neandertalke na temelju detaljne analize davnih DNK dokaza.

Znanstvenici su analizirali DNK iz 43.000 godina starih kostiju, a umjetnici su im pomogli složiti model žene čije su kosti pronađene.

Nazvali su je Willma nakon što su znanstevnici otkrili da je imala crvenu kosu kao lik iz ‘Flintstonesa’.

Dokazi otkrivaju da su neki neandertalci imali crvenu kosu, blijedu put i vjerojatno pjegice, upravo onako kako su modelirali Wilmu.

Neandertalka na kojoj se temelji model Wilme bila je visoka metar i pol, imala jake mišiće, a njezin model će se smješti na naslovnici listopadskog izdanja National Geographica.

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

prof. Foruma
    Datum registracije
    28-06-08
    Poruka
    1,343
    Liked
    0 times

Re: Neandertalski homo sisus......

kakve su joj ovo rupice po licu?

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

a di joj je struk
    a sa ovakvin bedrima ni janica je ne bi sustigla

al ozbiljno:
    fascinatna mi je priča o neandertalcima
    podvrsta ljudi,autohtona u europi, a različita od nas.
    di su nestali? jesu li ih moderni ljudi pobili? u ratovima, sukobima, jesu li se miješali sa ljudima? socijalno? je li bilo sexa sa ljudima?
    il su pak jednostavno nestali jer nisu bili pametni, snalažljivi i zgodni ka moderni ljudi
    -

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

ja negde pročito da ga sjebo kromanjonac. Čovek sa juga. Bavio se izradom nakita, oružja i još se bavio umetnošću. Crtao i farbao.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Bogme, onda ih je dobro prefarbao!

Banned
    Datum registracije
    02-07-08
    Starost
    27
    Poruka
    1,021
    Liked
    0 times

čito sam po netu i u nekim knjigama da ti neandertalci još uvijek postoje tamo negdje iza urala
    ali ne znam koliko je to baš sigurno ali neke dokaze nalaze

Lajkaj nas na Facebooku