| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Nordijska Mitologija u Znanost forumu; zanimljiva tema...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 57
![]() | Re: Nordijska Mitologija ova skandinavska mitologija mi se jako sviđa.....pa mnogi metal bendovi uzimaju motive iz mitologije.....najjači su mi one ogromne bradonje sa dvosjeklim sjekirama sto se druže sa Valkirama |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 4
![]() | Re: Nordijska Mitologija Prijavio sam se na ovaj forum samo zato jer vidim da pričate neistine o Heimdallu ili Heimdallru. Nije on Bog svjetlosti nego Bog zaštitnik Asgarda i Midgarda. Bog koji čuva Bifrost. Onaj koj puše u Gjallarhorn i koji nagovješćuje Ragnarok, onaj koji budi Bogove i poziva ih u rat. Nemojte smatrat Nordijsku Mitologiju kao hobi jer ona je više od toga. Ona vas uči kako preživjeti u svijetu kojeg mrzite, među ljudima koje prezirete... Zanima me koliko vas ovdje istinski zna nešto o Nordijkoj Mitologiji, a koliko vas je tu samo zato jer vam je ovo zanimljivo... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 228
![]() | Re: Nordijska Mitologija Meni je to zanimljiv,ako ne i najzanimljiviji dio povijesti i mitologija općenito,a što se tiče znanja,mislim da znam dosta o tome jer ionako znam dosta o svemu što me zanima.
__________________ Mi praštamo gotovo uvijek ono što shvaćamo(Ljermontov). |
| | |
![]() |
| Tagovi: motologija, nordijska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:23.