| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Oba su pala u Znanost forumu; Naletil sam danas na legendarnu snimku rusenja dva aviona iznad Šibenika.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Oba su pala I ja isto. Bilo je to mračno vrijeme i ne povratilo se ali ovo me svaki put ispuni ponosom. Svakako jedan od trenutaka kad smo dokazali da nikada neće dobiti Hrvatsku, bez obzira na to koliko aviona imali.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Oba su pala Vise manje svima nam se ta snimka urezala u sjecanje i to se ne zaboravlja. Mada su to bili tuzni dani treba ih pamtit jer to su bili dani kada je hrvatski narod bil slozan. I zbog branitelja koji su se zrtvovali za nasu slobodu. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala Slažem se s obojicom, pogotovo s ovim Citat:
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala i dalje tvrdim da se to sve nije smijelo dogoditi , civilizirani ljudi ne barataju oružjem , mi smo ponosni mi ne zaboravljamo ali njih nema , oprostite ja se sa tim ne mogu pomiriti , njih nema iako su baš oni zaslužili da žive , nije fer ...a Vas su prekrili zastavom i mahovinom oprostite još jednom
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Oba su pala tuga i ponos u isto vrijeme... najironičnije je što jje tip što je to rekao prežio rat i pogino od mine dok je razminiravao ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala Oba, oba su pala....., vrime kad se stvarala i branila Hrvatska, kad se prolivala krv i znoj za Hrvatsku, dok u isto vrime na drugoj strani te medalje Hrvatska je planski pljačkana i stvarani tajkuni i bogataši na račun Hrvatske krvi, muke i znoja.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala sad kad sam opet pogledo filmic nakon dugo vremena opet mi se pojavio ponos i tuga za poginulim braniteljima. svakako ovaj film je dio nase pobjede i trebamo biti ponosni na njega. neka se nikad nezaborave nasi branitelji
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala uvijek plačem na ovu snimku.....baš ponos.....to nam se izgleda svima javi
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: oba, pala |
« Hajduk jungen - pamet ili notornost hrvatske mladeži
|
Jel itko ikada čuo za dječji križarski rat? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.