| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Oba su pala u Znanost forumu; bio sam ljetos na mjestu di su kao pali avioni, tam sad stoji neki avion kao spomenik, stavit ću sliku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 43
![]() | Re: Oba su pala Ta mi je snimka jedna od najdražih... nema šta...nažalost čovjek koji je to napravio je poginuo...
__________________ Audiant reges: Regnum regno non praescribit leges, neka nitko ne dira, u moj mali dio svemira! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: Oba su pala Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala Mrzin kad nase branitelje nazivalju Ustasama i mrzin sve one koji se nazivaju Ustasama Mi smo Hrvati i ja san hrvat i ne zelin i necu se deklarirati na ustase ili partizane
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude Zadnji Uredio File zd : 10-03-08 u 21:04. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-03-08 Godina: 18
Poruka: 36
![]() | Re: Oba su pala Citat:
Bože čuvaj Hrvatsku | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Oba su pala Citat:
![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oba, pala |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:22.