Opa
Raspravljate o temi Ruska podzemna podmornička vojna baza u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Uvijek je zanimljivo kada se otkriju neke vojne tajne iz proslosti: Bored Space - Soviet Underground Submarine Base...
Opa
Ako si nekada u bedu, idi se smijati u ogledalo 5 min. Pomoći će!
pih, ovakva baza (doduše manja) je na visu.
ne triba ić u sevastopolj
-
Zanimljivo za pogledati.
tamo bi ja napravio sad jedan jako dobar vinski podrum pošto vidim da je duboko pod zemljom i temperatura je garant stalno ista idealno za jako dobro vino
pa bar neka korist od toga
ima mrak slika.....i ogronmooooo je
![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Za vrijeme rata sam bio u nečemu sličnom, samo je malo manje, ali ima toga po obali i otocima
điha vjetre
NASA - nacionalna agencija za skrivanje istine o svemiru
E da je to samo to! Imaju rusi ispod Moskve podzemni aerodrom, ali ne bilo kakav. Rađen je u doba Staljina, a gradili su ga zatvorenici. Ispod same Moskve su nekakve ogromne pećine i galerije koje su oni proširivali i spajali. Isto tako napravljene su piste, stajanke, skladišta i objekti za boravak. To sve je ogromno, navodno dužine veće od 10 km. A što je najnevjerojatnije avioni lete po tim špiljama dok ne izlete van, a mogu se i mimoilaziti u tim tunelima (leteći). Do tih je podataka CIA došla u vrijeme hladnog rata, od raznih prebjega i robijaša koji su tamo radili, a sve imaju potkrijepljeno slikama i filmovima.
Sada sam baš pogledao tu Rusku podmorničku bazu. Ništa novoga. Taj grad i baza su bili na National geog. već nekoliko puta, a i na Discavery kanalima također. Naš Vis je pun nečega sličnog samo manjih dimenzija. Ima toga duž cijele jadranske obale, što je ostavila JNA.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.