" i Napoleon je bio srbin" hahahahhahah![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Nisam točno znala gdje da stavim ovu temu, u humor ili u povijesne teme, pa rekoh stavit ću ovdje. VREME ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
" i Napoleon je bio srbin" hahahahhahah![]()
![]()
![]()
Ma humor teice![]()
![]()
Bio bi humor da oni to ne misle ozbiljno. Ovako je tragedija.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
srbi, hrvati, muslimani.. votevr..
oni prvi došli iz vaseljene na Zemlju prije nekoliko hiljada godina, njih par milionaa da si ovo stavila u Rub Znanosti
Znase da smo svi potomci Slavena koji su ovo podtucje naselili od V do VII vijeka. Danas se govori jedni nastali od Ilira, drugi od Germana , Ceha... Vise ni sami ne znamo ko smo i sta smo. I sta sad da ja mislim o ovom pitanju
sto te imam moj zivote
kad mi nista nisi dao
sto te imam moj zivote
sto put si me ti izdao
nova genetska istraživanja bacaju malo svijetla na ovu temu.
ako ko želi možemo i o tome jer znan ponešto
ovo o srbima neću komentirati
albanci su vjerojatnije tračani, a iliri kao jedan narod i jedna skuuina nikad ni nisu postojali tako da su tu djelomično i u pravu