| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? u Znanost forumu; Nisam točno znala gdje da stavim ovu temu, u humor ili u povijesne teme, pa rekoh stavit ću ovdje. Citat: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Nisam točno znala gdje da stavim ovu temu, u humor ili u povijesne teme, pa rekoh stavit ću ovdje. Citat:
![]() ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Ma humor teice ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Bio bi humor da oni to ne misle ozbiljno. Ovako je tragedija.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| banned | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? oni prvi došli iz vaseljene na Zemlju prije nekoliko hiljada godina, njih par miliona ![]() ![]() a da si ovo stavila u Rub Znanosti
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Tuzla
Poruka: 123
![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Znase da smo svi potomci Slavena koji su ovo podtucje naselili od V do VII vijeka. Danas se govori jedni nastali od Ilira, drugi od Germana , Ceha... Vise ni sami ne znamo ko smo i sta smo. I sta sad da ja mislim o ovom pitanju
__________________ sto te imam moj zivote kad mi nista nisi dao sto te imam moj zivote sto put si me ti izdao |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? nova genetska istraživanja bacaju malo svijetla na ovu temu. ako ko želi možemo i o tome jer znan ponešto ovo o srbima neću komentirati albanci su vjerojatnije tračani, a iliri kao jedan narod i jedna skuuina nikad ni nisu postojali tako da su tu djelomično i u pravu |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Citat:
![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:33.