| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? u Znanost forumu; koju ti wikipediu čitaš nije mi jasno jel znaš engleski? Citat: The recent multi-disciplinary analyses (Yoshamya 2005) confirmed Liburnians ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |||||||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? koju ti wikipediu čitaš nije mi jasno ![]() jel znaš engleski? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ne znan kakvo ti je znanje engleskog al meni se čini da nisu u pravu. jel ti dosta argumenata ![]() | |||||||
| | |
| | #32 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,857
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Pazi, ne postoji ni jedinstveni keltski jezik, pa ti ipak Kelte smatraš "jedinstvenom skupinom" Ne postoji (nije postojao) ni jedinstveni germanski jezik, pa Germane također smatraš "jedinstvenom skupinom" Međutim, ne postoji Ilirski jezik, ali Ilire ne smatraš jedinstvenom skupinom. Možeš li pojasnit tu tvoju neobičnu logičku metodu?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Moje znanje engleskog je , hvala na pitanju , vrlo dobro. Tvoje znanje , općenito , je puno rupa. Pa evo , samo za tebe prvo hrvatska verzija: Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? ibort tvoj argument se sastoji od jadnog popisa imena nabacanih tek tako. prvo upitno je jesu li to sve i bili plemena (ilirska ili ina druga) jer da su iliri imali toliko plemena, ne bi im Rim moga prnit pa bi europom vladalo ilirsko carstvo ![]() damfisk ako si bolje čitao ja ne smatram jezik kao jedini razlog njihova razlikovanja, naprotiv sam naveo čitav niz argumenata koji ta plemena razlikuju u znatnoj mjeri, neću ih ponavljat jer su navedena, a jezik je samo jedan od njih s druge strane ne komentirate moje citate iz wikipedie |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Citat:
![]() Citat:
Kao sad to?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? za broj plemena da. evo ti primjera: japigi i japodi su jedni te isti -> lako provjerljivo, dalje iliri - ilirsko pleme iliri -> malo čudno za carstvo imaš ![]() znači: ako kelti govore različito i jedinstveni su, a iliri govore različito onda i oni moraju biti jedinstveni, a kako iliri i crnci govore različito onda su i oni jedinstveni pa su iliri onda crnci ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Citat:
Mislio sam na onu budalaštinu o ilirskom carstvu koje vlada Europom... ![]() Citat:
Nastavljaš sa zanimljivom, predma ilogičnom, logikom?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? Citat:
Ti si se toliko zapetljao da više ni sam ne znaš šta pokušavaš dokazati. Da Iliri uopće nisu postojali? Da to nije jedan narod?(naravno da nije , to je skupina naroda/plemena)? Šta?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:17.