Naravno da su Srbi i Iliri i Sloveni,a Iliri su dosli preko centralne Evrope preko nemacke,austrije,Luzica,a ako znate da otuda naziv Luzicki Srbi,
A to sto vi nemate istoriju,to je vasa stvar,pa ste ljubomorni na druge![]()
Raspravljate o temi Srbi se predomislili: Srbi nisu Slaveni, nego Iliri? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Joj ljudi kako je ovo meni smesno ... Necete verovati isto mi citamo o Hrvatima u srpskoj jeftinoj stampi. Price ...
Zadnji Uredio Hedone : 31-05-09 u 04:21
Naravno da su Srbi i Iliri i Sloveni,a Iliri su dosli preko centralne Evrope preko nemacke,austrije,Luzica,a ako znate da otuda naziv Luzicki Srbi,
A to sto vi nemate istoriju,to je vasa stvar,pa ste ljubomorni na druge![]()
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 01-06-09 u 21:15
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
ma srbi su nebeski narod, ima jedan njihov neormonticar u historiji neki samoprozvani dr.deretic kaze da su srbi stariji od amebaisus je bio srbin i i govorio srpskim jezikom...uhhh koliko u toj srbiji ima ublehasa, a kojima se pridaje velika paznja i medijski prostor
![]()
haha Hrvati, vecina nema pojma sta je. Ima medu vama i nekih koji znaju o istoriji a vecina za u prvi razred os. Celi Balkan do Makedonije je bilo naseljen Ilirima i njima srodnim plemenima. I Igenea je to dokazala sa svojim dna istrazivanjem. Fakt je da su Hrvati i stanovnici Bih vecina Ilira. To nije nista novo. Slovenci su vecina germanskog porekla, A Srbijanci slavenskog. Makedonci makedonskog i tako dalje. Ali u biti sve je to tako izmjesano da ne mozemo govoriti ko je sta je. Ja kazem ovako svako moze biti sta zeli, samo nek ne govori drugome sta je.
Ali ovdje je velika vecina clanova zarazenih nacionalizmom, pa tako neki razumiju samo silu. Kada tako neki uvelicavaju NDH kazite mi zasto je jos i danas Bradina tako zalostan kraj-pust?( crpe energiju samo za nacionalizam a za drugo ni ne ostaje).
Vecina ce reci fuj Jugoslavija-korupcija, likvidacije itd, a mogu vam reci da je danas u vasoj drzavi jos slabija od SFRJ. Isto vazi i za Srbijance i Albance. Svi ste vi optereceni sa tim glupim nacionalizmom, da ne vidite ne nista pred svojim ocima.
Srbi jedino mogu biti Tračani u tom slučaju, nikakvi Iliri.
Ja sam se sad jako razocarala dok sam iscitala sve ove komentare, nazalost vidim da je vecina forumasa zatrovana nacionalizmom, iako sam ja mislila da su ljudi ljudi, a da je do raskola medju nasim republikama doslo od samog vrha, da ljudi za to nisu krivi, medjutim grdno sam se prevarila.
Jako mi ije zao da citam ovakve komentare, pa nije ni cudo sta nam se sve dogadjalo, a mogu misliti tek sta nas ceka sa ovakvim besmislenim recima i misljenjima.
Ja sam srpkinja, kum za kog bi i zivot dala je musliman, jako dobra skoro mogu reci najbolja prijateljica mi je hrvatica, i uopste me neinteresuje ciji su potomci od njih gde i kada dosli, bitno mi je da su oni moji prijatelji ljudi u pravom smislu te reci, ali na zalost ovde se time ne moze mnogo vas pohvaliti.
baš kao i na, recimo, bgd cafe-u...
tamo još uvijek sanjaju krajinu, pa "dogodine u kninu", pa se navode nekih 2 miliona žrtava u jasenovcu, pa da su četnici antifašisti zbog ordenja đenerala draže i fima "chetniks the fighting guerilla"...itd, itd, itd...
čak sam pročitao da bi nas jedan i zubima klao...
i što sad??? jesi opet razočarana, ili je to samo ovdje slučaj?
Iskreno da ti kazem to su sve budalastine, a ljudi koji tako pricaju su budale ma kog roda bili, srbi, hrvati, nebitno, za mene su budale i to velikeeeeeeeeeeee
Meni je jako zao sto se bar mladi ne dozovu pameti i pocnu drugacije razmisljati, a ne ici opet u ista sranja kad moram tako da kazem, a izmedju ostalog na svim forumima bih zabranila teme vezane za politiku.
Pa dajte ljudi da se druzimo i volimo, zar nam nije dosta ratova.