A di je Hitler?
Po cemu je Staljin veci zlocinac od Hitlera?![]()
Raspravljate o temi Šta mislite tko je najveći zločinac u povjesti Staljin ili Mao Ce Tung? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Meni se malo teško odlučit pošto su razmjeri zločina Mao Ce Tunga ipak još uvjek velika nepoznanica ali zasad bi ...
A di je Hitler?
Po cemu je Staljin veci zlocinac od Hitlera?![]()
slazem se s tobom potpuno, i za mene je hitler najveci zlocinac koji se ikada pojavio a ujedno i najveci ideolog i mslilac...zanima me sta je to bas bilo u njemu kad je povukao toliki narod za sobom, sta moze jedan covjek da ucini??? pa mozete mislit koliki je on mozak od covjeka da napravi to veliko nedjelo koje je izazvalo svjetski rat... to je ne definisana licnost povijesti...![]()
Hitler nije stavljen iz tog razloga sto se njegovi zlocini i razmjeri istih ne mogu ni usporedjivat s zlocinima ove dvojice
slobodan milosevic, radovan karadzic i ratko mladic su na listi najvecih ubica 20 stoljeca...
a od ove dvojice staljin naravno...
Razlika je u tome koga je Hitler ubijao, a koga Stanjin.
Svi znamo da nije isto ako pogine 3000 Amerikanaca i 3000 Afganistanaca.
Isto tako vrijedi i za Židove i Ruse. Nije isto 6 milijuna Židova i 10 milijuna Rusa. Fali dva milijuna da bude duplo. Jer jedan Židov vrijedi barem 2 Rusa
Zar ne?
![]()
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem