| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi što mislite u Znanost forumu; Što mislite o reformaciji i protureformaciji crkve?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite Nisam ništa sad reka, ono, brale, šta ti je prika, Crkva je zakon i veći san ono katolik od pola njih šta ljube oltare i oće da ih se vidi ono, prika
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite Citat:
A šta se tiče pitanja pa mislim sve najbolje.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: što mislite reformacija je bila nužno potrebna-ljudi su bili izgubljeni financijski zbog crkve i sveukupne situacijea duhovno su bili isto izgubljeni zbog crkve...luther je napravia više nego dobru stvar što je rekao istinu,ostali tok povijesti nije ispao dobar zbog očajnosti ljudi da naprave pravu stvar a u neznanju su se poubijali.protureformacija je dovela do sadašnje situacije.razdljeljenost protestanata i rimokatolika.ljudi i dalje žive u neznanju ali imaju mogućnost da saznaju istinu...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split
Poruka: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite Ma ne prepiremo se, ja samo želim ukazati na to da je on pripadnik scijentološkog kulta pod sponzorstvom Toma Cruzza. Ja se kao rimokatolik protivim nečemu takvom saves !!!
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 307
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što mislite istina mi se ne prepiremo nego se raspravljamo, a ja samo želim dokazati da je on kultaški bogohulnik i to je to. GO Reformacija i Protureformacija GO ![]()
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
![]() |
| Tagovi: mislite, s to |
« UDBA U Australiji
|
RomeReborn »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:45.

pa da ja mislim da je to super 

saves !!!