| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut "Ljudi su sami po sebi nasilna vrsta"...ja mislim da malo previše gledaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
2.Ovo nema nikakve veze sa zvjezdanim stazama navea sam ih samo kao primjer. 3.Ja nisam reka da opravdavam hitlera samo sam reka koje su "posljedice" 2.sv rata 4.Dokaz da je rat potreban da se proizvede sofisticirana raketa je to da se proizvela tek nakon 2 sv. rata a ne puno prije. Mislim rat nije prijeko potrben da se stvori nešto kao raketa ali ljutska priroda je takva da prvo stvara oružje pa čak i nešto šta nije namjenjeno oružju prilagodi se korištenju kao oružje (atomska bomba) .... pa sad reci da ljudi nisu nasilni.
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #92 (permalink) | ||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. Zadnji Uredio Bahamut : 03-05-07 u 15:56. | ||||
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
![]() Ostalo nisam ni skuzio, kad si lose kvotao, ali ne da mi se raspravljati, mislim da sam u pravu... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 03-05-07 u 20:01. | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
Da nismo imali sredstva (rakete) nebi imali satelite tj televiziju i net i sl. kojima se ti svakodnevno koristiš uostalom internet je prvo bia namjenjen u vojne svrhe. E i sory za krivo kvotanje zeznia sam se ... jbg Sta se tiće bahamutovog posta: 1.Odgovor ti "nažalost" nije točan..... ja sam svoje argumentira! 2.Ok to je bila zajebancija...............nema zajebancije (pogotovo sa star trekom) ovo su ozbiljne stvari! 3.Ako ne opravdavaš hitlera koji je smisao tvog posta...ne vjerujem da si baš samo htio iznijeti posljedice,ono što si ti napisao više vuče na simpatiziranje hitlera.........................................ma ja ne simpatiziram hitlera on je bia idiot ali samo iskazujem svoje mišljenje o stvarima koje većini ljudi nikad nije ni palo na pamet 4.To da su ljudi nasilni ne može se govoriti u množini jer se na kraju sve svodi na pojedince.Što se tiće zlouporabe određenih izuma ja mislim da je tu više zaslužna ljudska glupost i neodgovornost,atomska bomba ne bi bila bačena da se znalo da će se i danas osječati posljedice toga...........................................Ok ko onda vodi ratove?Vojsku za vrime rata čini puuuuuuno ljudi . Pojedinci... da ali previše pojedinaca tj većina ljudi .... znači večinski mi smo nasilna vrsta ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
Pa da je tebe pitam, da ti netko da da biras, da li ces zivjeti u strahu da ce sutra neka budala iz Ukraine lansirati nuklearku na SAD, a SAD dovoljno bombi da zbriše dvije milijarde ljudi u jednom trenu i otprlike milijardu kao posljedicu takvog djelovanja, uz stvaranje nuklearne zime, koja bi dokrajcila ostatak, uz to da mozes surfat Croportalom ili ces zivjeti u miru, bez interneta, sto bi izabarao. Svaki tvoj primjer je vrlo dobar u principu, ali su zbog njega umrli ili mogu umrijeti milijuni ljudi, to sto nije ostvarena njegova svrha, mozemo biti zahvalni, ne znam da li sreci ili pameti, ali ne bi mi bilo drago da sam zivio u doba hladnog rata sa ovim saznanjima. Btw. ne vidim vezu izmedu rakete, te televizije i interneta. razvoj principa prenosenja elektromagnetskog vala nemaju veze sa vojnim potrebama, ti vjerovatno o satelitskoj televijzi govoris ili sto??
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 03-05-07 u 23:54. | |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
najgore je to sto takvi DANAS kroje politiku u svijetu, no ovo je preslo sve granice ove teme tako da prestajem pisati.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #99 (permalink) | ||
A šta se tiče elektromagnetskog vala i sličnih gluposti nekužim se baš previše u to (jbg ja završia medicinsku) ali sigurno je to da su rakete pomogle u usavršavanju tehnologija za prijenos informacija i sl. Citat:
I stvarno je tužno da takvi danas kroje politiku ali zamislite da jedni pacjenti kao kinezi koji sve rješavaju kalašnjikovom ili rusi koji su imali logore po sibiru (neznam jel još imaju) vladaju umijesto amera .... zato kažem HVALA BOGU NA AMERIKANCIMA kolko god da su primitivni. .... Sad smo stvarno izašli iz okvira teme .... samo još jedno pitanje šta mislite da bi bilo da je hitler pobjedia u 2.sv. ratu? To mi je baš zanimljivo pitanje!!!
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | ||
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
a kako bi bilo da je hitler pobijedio? to zaista moze znati samo Bog. niti jedan vojskovodja, napoleon, karlo veliki, itd. nisu uspijeli vjecno zadrzati svoja carstva, a ne vjerujem da bi u ovo vrijeme bilo ista drugacije. mislim da su danasnje granice i poredak onakve kakve ce biti izuzev nestabilnih podrucja sjeverne afrike i JI europe.
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Najgori dogadjaj iz povijesti
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

(jbg ja završia medicinsku) ali sigurno je to da su rakete pomogle u usavršavanju tehnologija za prijenos informacija i sl.