Ali budimo realni,Hitler je vjerojatno bio jedan od najvještijih Iluminata/Masona.
Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; hitler je najgora spodoba koja je hodala po zemaljskoj kugli... jebo on sam sebe i svoju "arijevsku rasu"...
Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.
Ali budimo realni,Hitler je vjerojatno bio jedan od najvještijih Iluminata/Masona.
ma njemci su žalosni imali su jednu super silu a g*zili ih slabašni partizani (svaka in cast) partizani su zakon
"Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?"
Puca mi dlaka na livon jaju i za jedno i za drugo.
ne zabrinjavam se stvarima koje su se dogodile jučer, a kamoli prije 60ak godina... živim danas za sutra.
Bilo pa prošlo no Njemačka u međunarodnim krugovima još uvijek osjeća posljedice, a Hitler je samo jedan od gomile nadobudnih osvajača i kolonijalista koji su poubijali milijune židova,domorodaca, indijanaca ......(puno bolji nisu ni englezi,ni francuzi, španjolci, portugalci, grci-aleksandar makedonski, rimljani........ameri)
Ako se mene pita on je bio jedan od najvećih uzora toga vremena(nije da podržavam nacizam ili bilo šta slično tome)
Uspio je Njemačku dignuti iz pepela i od nje napraviti jednu od vojnih i gospodarskih velesila Europe.Ali je on kao i svi mi pravio greške (u njegovom slučaju velike greške zbog kojih ga je cijeli svijet zamrzio pa čak i oni koji su ga podržavali)
Svašta.
Nazvat Hitlera uspješnim državnikom koji je "uzdigao Njemačku" je otprilike kao da zapališ tuđu kuću i onda sam sebe slaviš kao genijalca koji je otkrio učinkovit način grijanja.
Ili kao da najvećeg kolumbijskog dilera kokaina nazoveš genijalnim gospodarstvenikom koji u nesmiljenoj konkurenciji ostvaruje veliki profit trgujući traženim proizvodom.
bez uvrede ali to što govoriš nema smisla...on je u periodu od 20 godina obnovio cijelu Njemačku,dok nama nije ni 18 godina dovoljno za obnavljanje 1 hrvatskog grada (Vukovara)i nije u pitanju kriza zato jer su oni imali još goru krizu nego mi sada
Ne, on nije u periodu od 20 godina obnovio cijelu Njemačku. Kao prvo, borbe u prvom svjetskom ratu nisu se vodile na teritoriju Njemačke, pa on nije imao šta obnavljat kao šta se Vukovar obnavlja, iz prostog razloga šta ništa nije ni bilo razrušeno.
Drugo, Hitler je na vlast došao 30.01.1933. godine.
Drugi svjetski rat je započeo 1.09.1939. godine.
Dakle, u šest godina nije obnovio ništa, ali je uspio započet rat - i to iz trećeg pokušaja. Prije toga je uspio nasilno pripojit Austriju i Čehoslovačku.
Ekonomske mjere kojima je prvo zauzdana a potom i eliminirana velika ekonomska kriza poduzele su druge vlade prije Hitlerove.
![]()