| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; po meni je hitler bio iznimno inteligentna osoba jer je imao taktiku kako da zavlada svijetom ni ipak je bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? po meni je hitler bio iznimno inteligentna osoba jer je imao taktiku kako da zavlada svijetom ni ipak je bio zlocinac radi masovnih ubijanja u logorima
__________________ We stand together... We fight together... We die together... |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? mislim sve najgore i najstrašnije.imao je moć uvjeravanja,zavladao je mišljenjem milijunima masa na svoju korist kroz propoagandu,laži,preuveličavanje...čitala sam mnogo knjiga o 2.svjetskom ratu bilo povijesne literature bilo romana pisaca tipa Leona Urisa.NITI JEDAN narod nije zaslužio proživljavati onakve strahote kao židovski narod.Nitko ne smije odlučivati o istrebljenju jednog cijelog naroda.Dao bog da se takvo nešto nikad ne ponovilo.Ako postoji pakao,ja se iskreno nadam da su tamo skupa Hitler,Himmler,Goering,Goebbels,Mnegele i ostali. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? hitler je napravia više nego grozne stvari ali da ga na početku njegove tkz.vlasti nisu podcjenjivale ostale velesile ,rat se moga sprječit ili bar učinit nešto da ishod bude blaži...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Mnije baš bia taktičar ... napast rusiju (saveznika) a da nije osvoija britaniju i osigura se od saveznika ..... to može samo idiot!!! ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? po meni je Hitler bio najbolji psiholog koji je postojao u povijesti čovječanstva jer je nagovorio toliku masu i zaludio ih da ratuju za njega i njegove luđačke ideje. Inače o zločinu se nema šta reć. Samo monstrum može tak neš radit.
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Hitler nije bio psiholog niti je psihicki utjecao, on je imao fizicke adute da ga narod slijedi, otvarao je radna mjesta i podigao ekonomiju na noge usmjeravanjem na razvoj vojne industrije i velikom ekspanzijom gradnje.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Nije stvar u tome, on da bi krenuo u rat, morao je potaknuti vojnu industriju i izgradnju cesta i na tome je zaposlio stotine tisuća ljudi, nije mene propaganda zavarala, da ovo nije istina on ne bi mogao krenuti u rat...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? A čime je potaknuo vojnu industriju i izgradnju cesta nego svojim diktatorskim režimom...tj primjenivao bi ono: svatko tko se suprostavi režimu biva elimiran,tako da ti ne stoji ona rečenica da nije psihički utjecao.
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.