Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; po meni je hitler bio iznimno inteligentna osoba jer je imao taktiku kako da zavlada svijetom ni ipak je bio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-05-07, 20:47   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
doda12 se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

po meni je hitler bio iznimno inteligentna osoba jer je imao taktiku kako da zavlada svijetom ni ipak je bio zlocinac radi masovnih ubijanja u logorima
doda12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 18:31   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 91
penelope20 je zabranio reputaciju

mislim sve najgore i najstrašnije.imao je moć uvjeravanja,zavladao je mišljenjem milijunima masa na svoju korist kroz propoagandu,laži,preuveličavanje...čitala sam mnogo knjiga o 2.svjetskom ratu bilo povijesne literature bilo romana pisaca tipa Leona Urisa.NITI JEDAN narod nije zaslužio proživljavati onakve strahote kao židovski narod.Nitko ne smije odlučivati o istrebljenju jednog cijelog naroda.Dao bog da se takvo nešto nikad ne ponovilo.Ako postoji pakao,ja se iskreno nadam da su tamo skupa Hitler,Himmler,Goering,Goebbels,Mnegele i ostali.
penelope20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 01:14   #103 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 507
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

hitler je napravia više nego grozne stvari ali da ga na početku njegove tkz.vlasti nisu podcjenjivale ostale velesile ,rat se moga sprječit ili bar učinit nešto da ishod bude blaži...
Odgovori sa citatom
Star 10-05-07, 23:02   #104 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 116
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: doda12 Pogledaj Poruke
po meni je hitler bio iznimno inteligentna osoba jer je imao taktiku kako da zavlada svijetom ni ipak je bio zlocinac radi masovnih ubijanja u logorima

Mnije baš bia taktičar ... napast rusiju (saveznika) a da nije osvoija britaniju i osigura se od saveznika ..... to može samo idiot!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 12:48   #105 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Nabijem ja Hitlera i 2. svjetski rat na kurac!

Dosta je toga više!

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 17:37   #106 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

po meni je Hitler bio najbolji psiholog koji je postojao u povijesti čovječanstva jer je nagovorio toliku masu i zaludio ih da ratuju za njega i njegove luđačke ideje.
Inače o zločinu se nema šta reć. Samo monstrum može tak neš radit.
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 17:52   #107 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: j.zanetti Pogledaj Poruke
po meni je Hitler bio najbolji psiholog koji je postojao u povijesti čovječanstva jer je nagovorio toliku masu i zaludio ih da ratuju za njega i njegove luđačke ideje.
Inače o zločinu se nema šta reć. Samo monstrum može tak neš radit.
Hitler nije bio psiholog niti je psihicki utjecao, on je imao fizicke adute da ga narod slijedi, otvarao je radna mjesta i podigao ekonomiju na noge usmjeravanjem na razvoj vojne industrije i velikom ekspanzijom gradnje.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 19:53   #108 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Hitler nije bio psiholog niti je psihicki utjecao, on je imao fizicke adute da ga narod slijedi, otvarao je radna mjesta i podigao ekonomiju na noge usmjeravanjem na razvoj vojne industrije i velikom ekspanzijom gradnje.
e, stari, svaka čast na onome kaj si prije pisao ali ovdje se grdno varaš. znači li ti išta naziv 'nacistička propaganda'?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 20:00   #109 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
e, stari, svaka čast na onome kaj si prije pisao ali ovdje se grdno varaš. znači li ti išta naziv 'nacistička propaganda'?
Nije stvar u tome, on da bi krenuo u rat, morao je potaknuti vojnu industriju i izgradnju cesta i na tome je zaposlio stotine tisuća ljudi, nije mene propaganda zavarala, da ovo nije istina on ne bi mogao krenuti u rat...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-07, 20:32   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,192
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nije stvar u tome, on da bi krenuo u rat, morao je potaknuti vojnu industriju i izgradnju cesta i na tome je zaposlio stotine tisuća ljudi, nije mene propaganda zavarala, da ovo nije istina on ne bi mogao krenuti u rat...
A čime je potaknuo vojnu industriju i izgradnju cesta nego svojim diktatorskim režimom...tj primjenivao bi ono: svatko tko se suprostavi režimu biva elimiran,tako da ti ne stoji ona rečenica da nije psihički utjecao.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111