| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: vibica ja govorim o ideji ujedinjenja cijele europe. Da , a ja te pitam da mi daš neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Da , a ja te pitam da mi daš neki tekst , govor ili bilo koji trag u kome Adolf Hitler govori o ujedinjenju Europe. Hitlera je zanimao samo njemački narod, definisan svojom rasnom dimenzijom. Superiornost germanske rase , potčinjenost i/ili uništenje svih drugih. Tu nema nikakvog govora o ujedinjenju , jer ujedinjenje podrazumijeva (bar prividno) pristanak određenih društvenih zajednica na ujedinjenje. Hitler sa idejom ujedinjenje Europe nema baš ništa. |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,519
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
hitler je dozivljavao pobunu gotovo svim zemalja pod svojom vlascu, jer ih je htio sve staviti u jedan kos, sto one nisu. zemlje europe su bile prividno ujedninjenje jer su sve dozivjele poraz tada velike njem vojske i sve su tada spale pod treci reich. ja govorim o prislilnom ujedinjenju.
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? E sad je već pomalo smiješno. Citat:
Da. A opet , možda jednog dana ... u dalekoj , dalekoj budućnosti , nekom padne na pamet da osnuje nešto što bi se zvalo ... štajaznam ... možda Europska unija. | |
| | |
| | #154 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
ili jednako raspodjela vlasti izmedu svih zemalja ili raspad. brijem da ce se u dalekoj, dalekoj buducnosti to raspasti
| | |
| | #156 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-06 Lokacija: Unutar 051 Godina: 25
Poruka: 110
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ne znam je li se ovo spominjalo prije... ne da mi se čitati sve postove, al eto... postoji jedna teorija koja govori zašto je Hitler masovno krkao Židove...neki kažu da je to bio dogovor između njega i Židova, tako da bi oni kasnije mogli dobiti svoju državu Izrael kad se prikažu kao velike žrtve rata...sklopili dogovor u kojem on fino može zaplijeniti svu židovsku imovinu i raditi s njima šta hoće...a oni dobiju državu džaba... sad...ja baš i ne vjerujem u to... ali eto...veliki sam ljubitelj teorija zavjera a ova mi se čini prilično mogućom poznavajući razinu ljudske gluposti koju neki pojedinci mogu i znaju doseći (npr. Đorđ Buš) ![]()
__________________ Arguing over the Internet is like running in special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Bio je neverovatno umobolan covek koji je zeleo svakoga ko nije Nemac da unisti,jednostavno mislim da je bio daleko od normalnog coveka.Nacist!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #160 (permalink) | |
trebam li uopce komentirati dokle seze ljudska glupost ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.