Stranica 3 od 111 PrvoPrvo 123456781353103 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 1107

Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: veselabuba al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2 čuo sam za te ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika ševa
    Datum registracije
    28-08-06
    Starost
    29
    Poruka
    6,907
    Liked
    6 times

Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Citat Pravi autor: veselabuba Pogledaj Poruke
    al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2
    čuo sam za te teorije, ali i za još više demantija tih tvrdnji:

Hitler's grandmother was not Jewish.

There are some rumors hinting that Hitler's grandfather was Jewish. Few, if any, of the reputable historians on the Holocaust believe that this is so. It is more likely that Hitler tried to keep the murky history of his family quite secret because there was a high incidence of insanity and feeble-mindedness in his ancestors.

Rumors die hard, though.
    THHP Question: Hitler Jewish?

tak da ti teza o "malom crnokosom židovu" baš i ne drži vodu...

Starter Avatar od korisnika veselabuba
    Datum registracije
    09-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    63
    Liked
    0 times

mislim da nisi skužija smisao kontradikcije... zaboravimao židovstvo...
    mali crni tvrdi da triba bit visok i plav... ha ha ha... no slične kombinacije podvaljuju nam se i danas...

Regularni forumaš Avatar od korisnika gollum007
    Datum registracije
    07-02-07
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Ako ga smijem usporedit s vremenom dolaska miloševića na vlast i stanjem u društvu, isplivali su slično na površinu i zavladali masama na sličan način ,to nije bilo ni herojstvo ni pamet,a ko zna možda su gospodari kaosa imali tu svoje prste,uglavnom katastrofalno se povijest neminovno mora ponavljat jer ljudski rod je najranjiviji kad se takve stvari počnu događati odnosno izgubljen u državnom sistemu i traži nešto novo?

Starter Avatar od korisnika veselabuba
    Datum registracije
    09-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    63
    Liked
    0 times

krivi smo mi što smo ih pustili...
    život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat
    sve više mi sliči na pješćani sat...
    sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti
    al' ja ću da preživim na svoj način

Starter Avatar od korisnika Iron_Fist
    Datum registracije
    24-04-07
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

Ah taj hitler... opasna zvijerka...
    S jednog drugog forum su me izbacili sto sam "vrijeđao židove" pa cu sad malo lakse rec. Židovi prije i židovi danas ista stvar-kontroliraju pola svijeta. u njem je bio problem sto je bilo dosta tvornica kojima su vlasnici bili židovi. a oni nisu željeli dati posao njemcima. to mi je rekao nastavnik i z povijesti. a i cudna stvar je to st je i sam jeruzalemski rabin (valjda se tako kaze) rekao da su židovi sami krivi za holokaust jer su se obukli u široke hlače. pa je nakon dva dana porekao to što je rekao ( izvalija je govno pa ga je morao pojesti). hitler je vjerojatno vidio da židovi imaju jak utjecaj u njem pa ih se želio ka i svaki čovik riješit. danas je slična situajšn s amerikom i saudijskom arabijom (gledao na telki) saud arab im velik udio dionica u američkom gospodarstvu, pa neki kažu kad bi ih oni povukli ameri bi bili u gadnim govnima. pa se to zato valjda malko skriva.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

O hitleru mislim sve najgore... to je bio crv a ne čovjek... i nadam se da gori u paklu.

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

I ja isto...možda u paklu osniva novi 3. reich
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Citat Pravi autor: Iron_Fist Pogledaj Poruke
    Ah taj hitler... opasna zvijerka...
    S jednog drugog forum su me izbacili sto sam "vrijeđao židove" pa cu sad malo lakse rec. Židovi prije i židovi danas ista stvar-kontroliraju pola svijeta. u njem je bio problem sto je bilo dosta tvornica kojima su vlasnici bili židovi. a oni nisu željeli dati posao njemcima.
    Kakva budalaština!

to mi je rekao nastavnik i z povijesti.
    A ako je on to rekao, onda je to 100% sigurno i provjereno.

Volio bi znat koji je to kreten, pa da ga se potjera s posla. On je kurac, a ne nastavnik

a i cudna stvar je to st je i sam jeruzalemski rabin (valjda se tako kaze) rekao da su židovi sami krivi za holokaust jer su se obukli u široke hlače. pa je nakon dva dana porekao to što je rekao ( izvalija je govno pa ga je morao pojesti). hitler je vjerojatno vidio da židovi imaju jak utjecaj u njem pa ih se želio ka i svaki čovik riješit. danas je slična situajšn s amerikom i saudijskom arabijom (gledao na telki) saud arab im velik udio dionica u američkom gospodarstvu, pa neki kažu kad bi ih oni povukli ameri bi bili u gadnim govnima. pa se to zato valjda malko skriva.

Svašta...

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

oprostite, svi su znali sto hitler radi, a svejedno je imao pomoc zapada, a SAD do zadnjeg dana nije znao na koju stranu ce uci. presudile su neke sitnice, iako su trgovinski suradjivali jaaako dugo. hm, vjerujem da je netko imao interesa i van njemacke da se ''rijese'' zidova, kada su ih pomagali.
    i drugo. u nekoliko navrata tijekom drugog svj rata u borbama je bila situacija da su bacene jos dvije bombe saveznici bi kapitulirali. a kao sto ste vec rekli, pobjednici pisu povijest. znaci bili smo blizu da hitler bude najveci vojskovodja u povijesti, a ne ludjak. kaj mislite kaj je napoleon radio dok se sitio? on nije ljudima poklanjao cvijece i bombonjere...
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Regularni forumas Avatar od korisnika 0111581437
    Datum registracije
    23-05-06
    Poruka
    327
    Liked
    0 times

"Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?"

što mislim, pa mislim sve najbolje.
    "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu"

Lajkaj nas na Facebooku