mislim da nisi skužija smisao kontradikcije... zaboravimao židovstvo...
mali crni tvrdi da triba bit visok i plav... ha ha ha... no slične kombinacije podvaljuju nam se i danas...
Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Povijesne Teme forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: veselabuba al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2 čuo sam za te ...
mislim da nisi skužija smisao kontradikcije... zaboravimao židovstvo...
mali crni tvrdi da triba bit visok i plav... ha ha ha... no slične kombinacije podvaljuju nam se i danas...
Ako ga smijem usporedit s vremenom dolaska miloševića na vlast i stanjem u društvu, isplivali su slično na površinu i zavladali masama na sličan način ,to nije bilo ni herojstvo ni pamet,a ko zna možda su gospodari kaosa imali tu svoje prste,uglavnom katastrofalno se povijest neminovno mora ponavljat jer ljudski rod je najranjiviji kad se takve stvari počnu događati odnosno izgubljen u državnom sistemu i traži nešto novo?
krivi smo mi što smo ih pustili...
život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat
sve više mi sliči na pješćani sat...
sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti
al' ja ću da preživim na svoj način![]()
Ah taj hitler... opasna zvijerka...
S jednog drugog forum su me izbacili sto sam "vrijeđao židove" pa cu sad malo lakse rec. Židovi prije i židovi danas ista stvar-kontroliraju pola svijeta. u njem je bio problem sto je bilo dosta tvornica kojima su vlasnici bili židovi. a oni nisu željeli dati posao njemcima. to mi je rekao nastavnik i z povijesti. a i cudna stvar je to st je i sam jeruzalemski rabin (valjda se tako kaze) rekao da su židovi sami krivi za holokaust jer su se obukli u široke hlače. pa je nakon dva dana porekao to što je rekao ( izvalija je govno pa ga je morao pojesti). hitler je vjerojatno vidio da židovi imaju jak utjecaj u njem pa ih se želio ka i svaki čovik riješit. danas je slična situajšn s amerikom i saudijskom arabijom (gledao na telki) saud arab im velik udio dionica u američkom gospodarstvu, pa neki kažu kad bi ih oni povukli ameri bi bili u gadnim govnima. pa se to zato valjda malko skriva.
O hitleru mislim sve najgore... to je bio crv a ne čovjek... i nadam se da gori u paklu.
I ja isto...možda u paklu osniva novi 3. reich
Tamne odaje srca njena,
i u njima moja sjena,
zauvijek izgubljena.
oprostite, svi su znali sto hitler radi, a svejedno je imao pomoc zapada, a SAD do zadnjeg dana nije znao na koju stranu ce uci. presudile su neke sitnice, iako su trgovinski suradjivali jaaako dugo. hm, vjerujem da je netko imao interesa i van njemacke da se ''rijese'' zidova, kada su ih pomagali.
i drugo. u nekoliko navrata tijekom drugog svj rata u borbama je bila situacija da su bacene jos dvije bombe saveznici bi kapitulirali. a kao sto ste vec rekli, pobjednici pisu povijest. znaci bili smo blizu da hitler bude najveci vojskovodja u povijesti, a ne ludjak. kaj mislite kaj je napoleon radio dok se sitio? on nije ljudima poklanjao cvijece i bombonjere...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
"Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?"
što mislim, pa mislim sve najbolje.
"Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu"