Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: veselabuba al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2 čuo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-07, 18:10   #21 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Citat:
Pravi autor: veselabuba Pogledaj Poruke
al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2
čuo sam za te teorije, ali i za još više demantija tih tvrdnji:

Citat:
Hitler's grandmother was not Jewish.

There are some rumors hinting that Hitler's grandfather was Jewish. Few, if any, of the reputable historians on the Holocaust believe that this is so. It is more likely that Hitler tried to keep the murky history of his family quite secret because there was a high incidence of insanity and feeble-mindedness in his ancestors.

Rumors die hard, though.
THHP Question: Hitler Jewish?

tak da ti teza o "malom crnokosom židovu" baš i ne drži vodu...
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 18:29   #22 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Godina: 23
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase

mislim da nisi skužija smisao kontradikcije... zaboravimao židovstvo...
mali crni tvrdi da triba bit visok i plav... ha ha ha... no slične kombinacije podvaljuju nam se i danas...
veselabuba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 18:50   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase

Ako ga smijem usporedit s vremenom dolaska miloševića na vlast i stanjem u društvu, isplivali su slično na površinu i zavladali masama na sličan način ,to nije bilo ni herojstvo ni pamet,a ko zna možda su gospodari kaosa imali tu svoje prste,uglavnom katastrofalno se povijest neminovno mora ponavljat jer ljudski rod je najranjiviji kad se takve stvari počnu događati odnosno izgubljen u državnom sistemu i traži nešto novo?
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 19:16   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 63
veselabuba se izdvaja iz mase

krivi smo mi što smo ih pustili...
al' ja ću da preživim na svoj način
veselabuba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 22:52   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 27
Iron_Fist se izdvaja iz mase

Ah taj hitler... opasna zvijerka...
S jednog drugog forum su me izbacili sto sam "vrijeđao židove" pa cu sad malo lakse rec. Židovi prije i židovi danas ista stvar-kontroliraju pola svijeta. u njem je bio problem sto je bilo dosta tvornica kojima su vlasnici bili židovi. a oni nisu željeli dati posao njemcima. to mi je rekao nastavnik i z povijesti. a i cudna stvar je to st je i sam jeruzalemski rabin (valjda se tako kaze) rekao da su židovi sami krivi za holokaust jer su se obukli u široke hlače. pa je nakon dva dana porekao to što je rekao ( izvalija je govno pa ga je morao pojesti). hitler je vjerojatno vidio da židovi imaju jak utjecaj u njem pa ih se želio ka i svaki čovik riješit. danas je slična situajšn s amerikom i saudijskom arabijom (gledao na telki) saud arab im velik udio dionica u američkom gospodarstvu, pa neki kažu kad bi ih oni povukli ameri bi bili u gadnim govnima. pa se to zato valjda malko skriva.
Iron_Fist je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 22:57   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

O hitleru mislim sve najgore... to je bio crv a ne čovjek... i nadam se da gori u paklu.
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 00:42   #27 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Poruka: 2,865
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

I ja isto...možda u paklu osniva novi 3. reich
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 15:46   #28 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,857
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Iron_Fist Pogledaj Poruke
Ah taj hitler... opasna zvijerka...
S jednog drugog forum su me izbacili sto sam "vrijeđao židove" pa cu sad malo lakse rec. Židovi prije i židovi danas ista stvar-kontroliraju pola svijeta. u njem je bio problem sto je bilo dosta tvornica kojima su vlasnici bili židovi. a oni nisu željeli dati posao njemcima.
Kakva budalaština!

Citat:
to mi je rekao nastavnik i z povijesti.
A ako je on to rekao, onda je to 100% sigurno i provjereno.

Volio bi znat koji je to kreten, pa da ga se potjera s posla. On je kurac, a ne nastavnik

Citat:
a i cudna stvar je to st je i sam jeruzalemski rabin (valjda se tako kaze) rekao da su židovi sami krivi za holokaust jer su se obukli u široke hlače. pa je nakon dva dana porekao to što je rekao ( izvalija je govno pa ga je morao pojesti). hitler je vjerojatno vidio da židovi imaju jak utjecaj u njem pa ih se želio ka i svaki čovik riješit. danas je slična situajšn s amerikom i saudijskom arabijom (gledao na telki) saud arab im velik udio dionica u američkom gospodarstvu, pa neki kažu kad bi ih oni povukli ameri bi bili u gadnim govnima. pa se to zato valjda malko skriva.

Svašta...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 17:07   #29 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Poruka: 700
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase

oprostite, svi su znali sto hitler radi, a svejedno je imao pomoc zapada, a SAD do zadnjeg dana nije znao na koju stranu ce uci. presudile su neke sitnice, iako su trgovinski suradjivali jaaako dugo. hm, vjerujem da je netko imao interesa i van njemacke da se ''rijese'' zidova, kada su ih pomagali.
i drugo. u nekoliko navrata tijekom drugog svj rata u borbama je bila situacija da su bacene jos dvije bombe saveznici bi kapitulirali. a kao sto ste vec rekli, pobjednici pisu povijest. znaci bili smo blizu da hitler bude najveci vojskovodja u povijesti, a ne ludjak. kaj mislite kaj je napoleon radio dok se sitio? on nije ljudima poklanjao cvijece i bombonjere...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-07, 00:31   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 307
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

"Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?"

što mislim, pa mislim sve najbolje.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

« Kineske piramide | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108