| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; ...da, ali ne služi li forum da svatko kaže svoje mišljenje i da se o tome raspravlja.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ...da, ali ne služi li forum da svatko kaže svoje mišljenje i da se o tome raspravlja.... a ne da se odmah vrijeđa...
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| | |
| | #372 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Pa i raspravljamo o njegovom mišljenju, kojeg je on nesmetano izrazio. Ja tvrdim da je njegovo mišljenje sranje. Ukoliko tebi ta riječ "sranje" smeta, ja ću je izmijenit, i reći ću da je njegovo mišljenje predstavlja fekaliju. Ne vrijeđam njega osobno, nisam ništa rekao o njemu, njegovoj osobi i njegovom karakteru. Samo sam rekao da je ono što je on napisao - fekalija. Svatkome tko je iole obrazovan i mentalno uravnotežen smučit će se kad pročita to što je on napisao.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #373 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
...živimo u nekakvoj "demokraciji" i čovjek može napisati svoje mišljenje.... ti se ne moraš slagati, ali ne moraš to mišljenje nazivati sranjem..... njemci su pobili brdo.... jesu.... pobili su....a kaj je recimo s Dresdenom??? saveznici su uništili grad do temelja..... ubijeno je preko 100000 nedužnih civila.... crušeno je sve... i crkve i škole i bolnice......
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... | |
| | |
| | #375 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ovaj put nećeš dobiti ban, samo zato da ne ispadne da si ga zaradio samo zbog drugačijeg mišljenja. a o suvoslosti tog mišljenja neka svatko sam prosudi. a ti razmisli prije nego sljedeći put ideš vrijeđati i etiketirati. (i to si se obrušio na one ljude koji kritiziraju tvoje divljenje naci-vođi i njegovom slugi )
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #376 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Kao što rekoh - stvar je obrazovanja i/ili mentalne uravnoteženosti... pa ti odaberi kategoriju koja ti se više sviđa ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #377 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Gospodin damfisk je očito nasljedio kulturu svojih djedova komunista. Ljudi moji, nije krv voda! Čini mi se da je naučio par fraza i stalno i (copy-paste) iz odgovora u odgovor, to je odraz poštivanja tuđeg mišljenja i mentalne uravnoteženosti kao i obrazovanja. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.

)