Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; ...da, ali ne služi li forum da svatko kaže svoje mišljenje i da se o tome raspravlja.... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-03-08, 18:11   #371 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

...da, ali ne služi li forum da svatko kaže svoje mišljenje i da se o tome raspravlja.... a ne da se odmah vrijeđa...
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 18:21   #372 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa i raspravljamo o njegovom mišljenju, kojeg je on nesmetano izrazio.

Ja tvrdim da je njegovo mišljenje sranje. Ukoliko tebi ta riječ "sranje" smeta, ja ću je izmijenit, i reći ću da je njegovo mišljenje predstavlja fekaliju.

Ne vrijeđam njega osobno, nisam ništa rekao o njemu, njegovoj osobi i njegovom karakteru. Samo sam rekao da je ono što je on napisao - fekalija.

Svatkome tko je iole obrazovan i mentalno uravnotežen smučit će se kad pročita to što je on napisao.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 18:40   #373 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 29
Poruka: 841
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Svatkome tko je iole obrazovan i mentalno uravnotežen smučit će se kad pročita to što je on napisao.
...imalo obrazovan??? pa.... većina nas je učila iz istih knjiga, jer je bilo zabranjeno učiti/čuti/pisati drugačije.... tko je pisao te knjige???? ...opet ponavljam ne opravdavam Hitlera niti bilo koje ideale tog tipa, ali zašto bi nečije mišljenje bilo govno, sranje, fekalija?????

...živimo u nekakvoj "demokraciji" i čovjek može napisati svoje mišljenje.... ti se ne moraš slagati, ali ne moraš to mišljenje nazivati sranjem.....

njemci su pobili brdo.... jesu.... pobili su....a kaj je recimo s Dresdenom??? saveznici su uništili grad do temelja..... ubijeno je preko 100000 nedužnih civila.... crušeno je sve... i crkve i škole i bolnice......
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 19:06   #374 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
ante_1303

Ne želim više razgovarati s primitivcima!
ante_1303 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 19:14   #375 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,050
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ovaj put nećeš dobiti ban, samo zato da ne ispadne da si ga zaradio samo zbog drugačijeg mišljenja. a o suvoslosti tog mišljenja neka svatko sam prosudi.

a ti razmisli prije nego sljedeći put ideš vrijeđati i etiketirati. (i to si se obrušio na one ljude koji kritiziraju tvoje divljenje naci-vođi i njegovom slugi )
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 16:19   #376 (permalink)
glup & gluplji

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: jUST_uSER Pogledaj Poruke
...imalo obrazovan??? pa.... većina nas je učila iz istih knjiga, jer je bilo zabranjeno učiti/čuti/pisati drugačije.... tko je pisao te knjige???? ...opet ponavljam ne opravdavam Hitlera niti bilo koje ideale tog tipa, ali zašto bi nečije mišljenje bilo govno, sranje, fekalija?????

...živimo u nekakvoj "demokraciji" i čovjek može napisati svoje mišljenje.... ti se ne moraš slagati, ali ne moraš to mišljenje nazivati sranjem.....

njemci su pobili brdo.... jesu.... pobili su....a kaj je recimo s Dresdenom??? saveznici su uništili grad do temelja..... ubijeno je preko 100000 nedužnih civila.... crušeno je sve... i crkve i škole i bolnice......

Kao što rekoh - stvar je obrazovanja i/ili mentalne uravnoteženosti... pa ti odaberi kategoriju koja ti se više sviđa
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 16:39   #377 (permalink)
Banned

ante_1303
Cool Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Gospodin damfisk je očito nasljedio kulturu svojih djedova komunista. Ljudi moji, nije krv voda!
Čini mi se da je naučio par fraza i stalno i (copy-paste) iz odgovora u odgovor, to je odraz poštivanja tuđeg mišljenja i mentalne uravnoteženosti kao i obrazovanja.

ante_1303 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-08, 16:40   #378 (permalink)
glup & gluplji

Recite "NE" drogama...
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 21:12   #379 (permalink)
Banned

ante_1303
Thumbs up Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Živio Fuhrer Adolf Hitler! Živio Poglavnik Ante Pavelić! BOG I HRVATI 'KO NIJE NEKA PATI!!

ante_1303 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 21:18   #380 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,519
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

A ludice, Hitler nije nit nas volio
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114