| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; nije on ludica, on je provokator i kreten... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #381 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? nije on ludica, on je provokator i kreten ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #382 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Hitler nije, ako ćemo po tome, nikog volio, ali ako niste znali "vibice" Hitler je rekao da su Hrvati rasno vrijedniji i čistiji narod od talijana. A koliko znamo talijani su mu bili najveći saveznici i prijatelji. Pa prema tome nije nas ni mrzio!! |
| | |
| | #383 (permalink) |
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Kultura i obrazovanost gospodina marinkaM8 vide se na poruci iznad. Žalosno je da ljudi u 21. stoljeću neznaju nikako drugačije izraziti svoje nezadovoljstvo osim psovanjem i vrijeđanjem. A, što se tiče moga političkog uvjerenja ono nije zabranjeno u Ustavu RH. Ja mogu biti i vjerovati što želim imam potpuna prava i slobode kao i vi. Naklonjen sam desnici i to je moja stvar i zato molim admine da me poštede vulgarnih upada od strane ostalih korisnika. |
| | |
| | #385 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ne samo šta si kreten nego si i glup. ![]() nacisti i ustaše su protivne čl. 1.,3.,6.,7.,14.,15.,21.,22.,23.,24.,25.,29.,31.,34., 35.,36.,37.,38.,39.,30.,41.,42.,43.,58.,60.,61.,64.,65.,67.,68., + preambuli Ustava RH
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #386 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,533
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ali podrzavanje nacizma nije dopusteno ustavom RH.. Edit: MarinkoM8 je bio brzi ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #387 (permalink) |
![]() | Oprosti ti si glup. Nisu zabranjene. Više nema Ustaša. Sada samo postoje neoustaše i neonacisti. Znači kad par tisuća ljudi ode u Bleiburg i na Jazovku onda bi svi trebali ići u zatvor jer nose ustaške kape i majice. A i Bozanić bi onda trebao ići u zatvor...svaka čast dečki zakon ste!...hahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #388 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
odo ja leć a kad se probudin ti ćeš bit ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | |
| | |
| | #389 (permalink) |
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ..a za informaciju..ja nisam spominjao pozdravljanje ustaša i nacizma, nego sam ukazivao na to da svatko prema ustavu ima slobodu vjere, političkog uvjerenja i td. i zato su vaši navodi odnosno replike samo za čudit se kako nemate znanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

odo ja leć a kad se probudin ti ćeš bit