| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: 0111581437 "Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?" što mislim, pa mislim sve najbolje. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Bahamut: "Vidim da izbjegavaš izravno odgovorit na moje pitanje..." možda zato šta se sprdan, i zato što je hitler bio jako kul dečko koji nije volija čifute ka ni ja.
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" Zadnji Uredio 0111581437 : 30-04-07 u 01:11. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
znam na kojeg čifuta misliš, ne volin ga ni ja ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
Sinko, ti si budala ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? netko zbog koga ne vrijedi dobiti opomenu kada bi se iskreno odgovorilo na to pitanje. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #40 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Budala. A uz to i disleksična budala - jer nisi uspio pročitat ono što sam ti prvi put napisao. ![]() Čovjek koji mrtav-hladan napiše da je Hitler "zgodan tip koji je mrzio ćifute" i poistovjeti se s takvom izjavom, ne zaslužuje da ga se nazove nikako drugačije. To nije iznošenje mišljenja - to je baljezganje. Da takvo nešto napišeš u novinama, zaradio bi kaznenu prijavu.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:57.

što mislim, pa mislim sve najbolje.

znam na kojeg čifuta misliš, ne volin ga ni ja