Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; A ajd da završimo...zaboli mene za ovaj glupi forum...ti si seljačina koja se nemože svojim intelektom ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 22:50   #391 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
ante_1303
Smile Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

A ajd da završimo...zaboli mene za ovaj glupi forum...ti si seljačina koja se nemože svojim intelektom nametat protiv drugih superiornijih osoba..nego samo takvim jeftinim i niskim forama se braniš! Srami se!
ante_1303 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 23:14   #392 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,910
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

meni samo nije jasno zašto tako netko tko dobije ban napiše "zaboli mene za ovaj glupi forum" koji je qrac uopce dolazio..

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 08:45   #393 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-07
Godina: 49
Poruka: 1
Zera se izdvaja iz mase

Djeco zaboravljate---ustaše su nemili priljepci nacizma.
Da je Hitler imao dobre obavjesti o Ustašama vjerojatno ih nikada nebi uzeo za saveznike.
Kako su bili antikomunistički nastrojeni jedina dodirna crta Hitlera sa njima bio je Antikominterna pakt.
Izlišno je uopće spominjati ustaše u kontekstu pokušaja razgovora o Hitleru.
A o psihologiji Hitlera i njegovoj umješnosti prepoznavanja političkih slabosti protivnika i pregovaranju te sklapanju sporazuma sa opasnima povijest je napisala tone knjiga.Zasigurno da osoba njegove naobrazbe morala je imati veliku dozusamouvjerenosti da u godinama pred II svjetski rat voza političare tipa Chabllena i Dalladiea oko malog prsta
Pokušajte skrenuti temu u tom pravcu
Zera je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 09:08   #394 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 370
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Moje mišljenje:
Hitler nije glup!Vi se pitate jer sam normalan kada to kažem!E, Hitler je Njemcima obečaval, dao im da rade i on ih je zahebo, znači bio je pametan!
Hm, a 2 svjetski rat možemo gledati i sa pozitivne strane da nešto naučimo iz svojih grešaka!
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:33   #395 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-01-08
Poruka: 7
herojjosip se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jeftinjara Pogledaj Poruke
Ne znam je li se ovo spominjalo prije... ne da mi se čitati sve postove, al eto... postoji jedna teorija koja govori zašto je Hitler masovno krkao Židove...neki kažu da je to bio dogovor između njega i Židova, tako da bi oni kasnije mogli dobiti svoju državu Izrael kad se prikažu kao velike žrtve rata...sklopili dogovor u kojem on fino može zaplijeniti svu židovsku imovinu i raditi s njima šta hoće...a oni dobiju državu džaba...

sad...ja baš i ne vjerujem u to... ali eto...veliki sam ljubitelj teorija zavjera a ova mi se čini prilično mogućom poznavajući razinu ljudske gluposti koju neki pojedinci mogu i znaju doseći (npr. Đorđ Buš)

"Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nismo sigurni."
herojjosip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 21:03   #396 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,591
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

ah hitler je idiot,to je sigurno,nažalost na svijetu ima još budala koji na njegov spomen kažu:e to je bio pravi čovjek......pobogu čovjek je ubio milijune i milijune ljudi,možda se neki sjećaju događaja kad je dao svojim vojnicima naredbu da uđu u bolnicu kojoj su bila sama djeca i da ih sve pobiju...ja čak mislim da je sav ovaj terorizam na svijetu potekao iz djela staljina i hitlera,jer staljin i hitler su u početku bili nitko i ništa pa su se plako uspinjali do mjesta poglavara države,i onda su počeli oni odlučivati tko će živjeti a tko umrijeti,ista stvar kao današnji teroristi
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 19:43   #397 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-01-08
Godina: 37
Poruka: 52
sterop se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sterop Pošalji poruku preko Skype-a korisniku sterop

Ako je Hitler po vašem bio glup,idiot i šta ne već ,kako to da ga je jedna cijela nacija podržavala i bila uz njega?nešto tu ne štima!
sterop je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-08, 20:25   #398 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: sterop Pogledaj Poruke
Ako je Hitler po vašem bio glup,idiot i šta ne već ,kako to da ga je jedna cijela nacija podržavala i bila uz njega?nešto tu ne štima!
ne štima tvoj post...

ajde mi samo reci jesi li ikad čitao povijesne knjige, gledao dokumentarne filmove i slično...

evo ti meni reci taj razlog zašto je jedna cijela nacija "podržavala" hitlera...stvarno me zanima
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 07:30   #399 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,015
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: sterop Pogledaj Poruke
njemačka je bila poražena u I. svj. ratu, plaćala je ogromnu odštetu, izgubila dio teritorija, a onda je još nastupila i velika svjetska ekonomska kriza. u očajnoj situaciji izabrali su hitlera koji im je propagandom zamazao oči.

zašto u srbiji radikali dobro prolaze? zato jer u zemlji teče med i mlijeko?
Odgovori sa citatom
Star 07-04-08, 19:16   #400 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,591
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

[quote=sterop;866574]Ako je Hitler po vašem bio glup,idiot i šta ne već ,kako to da ga je jedna cijela nacija podržavala i bila uz njega?nešto tu ne štima![/QUOTE

prije nego što je došao na vlast u njemačkoj je vladala golema kriza jer su morali platiti golemu odštetu,svi teritoriji koje su osvojili(allsace,loraine,dijelovi belgije,nizozemske,grad gdanjsk) su im oduzeti........također cijela vojska im je demilitarizirana,vrijednost industrijske proizvodnje je pala,osiromašili je sitno građanstvo,a sitno građanstvo ti je činilo oko 90% njemačke.....tu na scenu stupa hitler koji je prvo izrekao da treba smaknuti s vlasti socijal demokrate i staviti njih na vlast(nacionalsocijalisti) jer su upravo socijal demokrati potpisali 1918.godine kapitulaciju njemačke u šumi chompagnie,za njih hitler kaže da su iznevjerili njemačku.....onda je počeo propagirati kako će on oživjeti gospodarstvo,da će postati produktivnije,da će sitno građanstvo napokon imati novčane prihode dovoljne za normalan život...u to je vrijeme on počeo govoriti da su za krizu krivi židovi i vajmarska republika,no nije nigdje navodio da će on navoditi poćeti ubijat židove,u biti on je vodio naormalnu kampanju samo što je obećavao med i mlijeko te time zamutio građanima oći,koji su misleći da će on stvarno dovesti državu u red glasali za njega.......1932.godine on izlazi na izbore i pobjeđuje i tu počinje njegova stvarna politika,naime hitler je znao da će on voditi politiku koja neće odgovarati pučanstvu,te je prvo proglasio fašističku diktaturu,a parlamentarnu demokraciju je svrgnuo..........zatim je u veljači 1933. zapaljen reichstag(zgrada njemačkog parlamenta), pošto je zapaljen(vjeruje se da je to bio hitlerov čin) sva vlast dolazi u ruke hitlera koji u biti tada sam zastupa reichstag te on donosi zakon DA ODSAD ON DOVODI ZAKONE I DA JE ON JEDINI KOJI MOŽE UKINUTI USTAV.........nakon toga hitler sebe proglašava predsjednikom njemačke,naime on je to učinio samo iz jednog razloga,zato jer se zna da predsjednik raspisuje izbore,a pošto je on sad predsjednik on neće nikada raspisati izbore to jest može ostati na vlasti dok god ga netko ne ubije.........i eto od tada hitler odrješenih ruku radi šta hoće,prvo je donjeo nurnberške zakone(godine 1935) kojima je počeo ubijati židove a svi znamo kakve je sve grozote radio tim jadnim ljudima........to je još jedan dokaz da je hitler bio idiot i sve najgore što čovjek može biti..............
HPetrovic1989 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114