| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: pajo-patak ne štima tvoj post... ajde mi samo reci jesi li ikad čitao povijesne knjige, gledao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #401 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ovo tvoje objašnjenje me podsječa na Tuđmana i 91 g.(mislili su da če im biti bolje kao što sam i ja misli 91.a vidi sad sranja )
__________________ http://branitelji.forumakers.com/portal.htm |
| | |
| | #402 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? a ti si kao dao argument za svoj post...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #403 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? njemačka mu je vjerovala jer se nalazila u teškoj situaciji,a i usto....ja sam u svom dugom objašnjenju dao sve razloge zašto mu je vjerovala
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #404 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07 Godina: 22
Poruka: 150
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Dobro možda je čovjek zajebo svijet sa ratom al je od največeg dužnika napravio silu i to u razdoblju od šest godina znaći od 1933 do 1939 to mu svakako ide na čast |
| | |
| | #405 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
![]()
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. | |
| | |
| | #407 (permalink) |
| Starter | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Dabogda se pojavio još jedan Hitler i ovako je cijeli Svijet sjeban...........
__________________ http://branitelji.forumakers.com/portal.htm |
| | |
| | #408 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ja nisam za to,gledajte iz svakog rata izađu neki pobjednici a neki izađu kao gubitnici ali s ratom dolaze novi problemi koji mogu izazvati nove ratove,najbolje je probleme rješavati diplomatskim putem,samo što danas to nitko nije u stanju
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #409 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
ali preumoran sam i jedino što ću reć je da nikad neću shvatit ljude koji ovako razmišljaju i da se stvarno ne isplati raspravljat s njima... i cijeli post je jedan veliki oksimoron...svijet je sjeban(op. u. to je istina) ali-hitler će pomoć da bude bolji?? ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death Zadnji Uredio pajo-patakRi : 12-04-08 u 23:58. | |
| | |
| | #410 (permalink) | |
| Starter | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
![]()
__________________ http://branitelji.forumakers.com/portal.htm | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
« Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!
|
Koji vam je najdraži događaj iz povijesti? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:34.