| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Usput samo da još jednu činjenicu kažem, znaš zašto se u rat ulazi? Jer od toga najviše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #421 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Usput samo da još jednu činjenicu kažem, znaš zašto se u rat ulazi? Jer od toga najviše profitira banka. Znaš li tko je bio direktor banke Amerike tjekom Vijetnamskog rata? Bush, djed Geogra Busha mlađeg, otac Georga Busha starijeg. Znaš tko je onda na vlasti Amerike? Bankari, ljudi koji najviše zarađuju od rata, znaš li zašto se onda vode ratovi? Zašto Bush ne želi povuć snage iz Iraka? Puno se naučit još ljudi mora, jaaako puno. |
| | |
| | #422 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? znas zasto je bush posla snage u irak? znas li zasto je saddam "ima" nuklearno oruzje? znas li da su ga ubili jer je skuzija kako ce srusiti SAD i citavu njihovu ekonomiju?
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #423 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-01-08 Lokacija: Valpovo Godina: 36
Poruka: 23
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ja sam mislio da ste tu temu zgotovili ali izgleda da,se vi koljete oko te teme a šta da vam tek neko da vlast. ![]()
__________________ Da mi je dolinom zla proči,zla se ne bojim,jer ja sam največe zlo u dolini. |
| | |
| | #424 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? da mi netko da vlast napokon bi se neke stvari sredile!
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #427 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ![]() ne ja sam ipak razumno i liberalno bice... postoje drugi nacini, npr. "malo" bi preuredio vladu, stao na kraj prostituciji nase zemlje i prodaju svega, iako je toga premalo ostalo i sl. to sto se ti pozivas na hitlera kao nesto pozitivno je tvoj problem s iskrivljenom stvarnoscu... ![]()
| | |
| | #428 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
ljudi ratuju zbog prostora na zemlji, zbog vjere, zbog raznih uvjerenja, a ne pitaju se dal nebi bilo lakše da ne postoje države, granice pa da jednostavno živimo gdje želimo, da ne pričamo sa 100 jezika nego jednim jezikom da se svi razumijemo, da nema nekakve vjere ko kršćanstvo, islam... nego da ljudi vjeruju u sebe i bolje sutra. svijet treba jako preuredit, ali bojim se da se on preuređuje u jako krivom smjeru. moje pozivanje na hitlera kao na nešto pozitivno je jako odvratno od tebe jer ni ne pomišljam hitlera smatram imalo pozitivnim čovjekom zbog patnje koju je nanio ljudima, obiteljima, gladnoj djeci bez očeva. a ono što sam rekao da je pomogao u razvoju tehnologije, nije on to napravio već njegovi znanstvenici, problem je u tome što ih je rat pokrenuo i što su htjeli bit napredniji od neprijatelja, imali su motivaciju a to je ono najgore u čovjeku, čini se da dobiva motivaciju onda kad nekoga mora ubit nećim boljim i jačim. nisam ja iskrivljen, stvarnost gledam na jako okrutan ali i pravi način, stvarnost današnjih ljudi je iskrivljena, žive u dubokoj iluziji prouzrokovanoj vlastitim problemima pa se ne osvrću na pravi svijet oko sebe. | |
| | |
| | #429 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? ja san reka da se pozivas na hitlera jer ocito nisi procita nijedan post na forumu koji je vezan uz religiju, a da san ga ja napisa i olako kazes da bi ja stvar rjesava na hitlerov nacin kad bi ima vlast u rukama, e pa varas se. dalje da slazem se, al ipak jos veci napredak u tehnologiji se javlja za vijeme hladnog rata, sad odlazimo s teme, al to je cinjenica. oko nekih stvari se slazemo, al na preuredjenje ustroja zemlje ne mozes gledat korz te ci kroz koje gledas i ocekivat da je to nesto sto ce se dogoditi kroz 2-3 generacije... al polako se dogadja i zato se ne brini, jednim djelom ide u pozitivnom drugim u negativnom smjeru... ako ne dodje do 3. svjetskog rata vrlo vjerojatno za nekih 500-600god ce stvari biti poprilicno na svom mistu. ne zelim ici detaljnije u ovoj temi jer ce prec u prevelik offtopic.
| | |
| | #430 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Citat:
sve u svemu da nije bilo hitlera i njegovih znanstvenika ovo sve što danas imamo kad tad bi došlo, ali sporije jer jadni ljudi nebi imali nekakvu motivaciju da budu bolji, osim naravno hladnog rata. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.