Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Usput samo da još jednu činjenicu kažem, znaš zašto se u rat ulazi? Jer od toga najviše ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 20:05   #421 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Usput samo da još jednu činjenicu kažem, znaš zašto se u rat ulazi? Jer od toga najviše profitira banka.
Znaš li tko je bio direktor banke Amerike tjekom Vijetnamskog rata? Bush, djed Geogra Busha mlađeg, otac Georga Busha starijeg. Znaš tko je onda na vlasti Amerike? Bankari, ljudi koji najviše zarađuju od rata, znaš li zašto se onda vode ratovi? Zašto Bush ne želi povuć snage iz Iraka?
Puno se naučit još ljudi mora, jaaako puno.
mentalac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 20:07   #422 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,478
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

znas zasto je bush posla snage u irak?
znas li zasto je saddam "ima" nuklearno oruzje?
znas li da su ga ubili jer je skuzija kako ce srusiti SAD i citavu njihovu ekonomiju?
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 20:56   #423 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-01-08
Godina: 36
Poruka: 23
sterop

Ja sam mislio da ste tu temu zgotovili ali izgleda da,se vi koljete oko te teme a šta da vam tek neko da vlast.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:00   #424 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

da mi netko da vlast napokon bi se neke stvari sredile!
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 21:09   #425 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,163
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

ova se tema malo previše globalizira...
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:11   #426 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
da mi netko da vlast napokon bi se neke stvari sredile!
vjerojatno ko što je hitler sredio neke stvari jeli
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:25   #427 (permalink)
Black Tattoo

Citat:
Pravi autor: mentalac Pogledaj Poruke
vjerojatno ko što je hitler sredio neke stvari jeli

ne ja sam ipak razumno i liberalno bice...
postoje drugi nacini, npr. "malo" bi preuredio vladu, stao na kraj prostituciji nase zemlje i prodaju svega, iako je toga premalo ostalo i sl. to sto se ti pozivas na hitlera kao nesto pozitivno je tvoj problem s iskrivljenom stvarnoscu...
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:31   #428 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:

ne ja sam ipak razumno i liberalno bice...
postoje drugi nacini, npr. "malo" bi preuredio vladu, stao na kraj prostituciji nase zemlje i prodaju svega, iako je toga premalo ostalo i sl. to sto se ti pozivas na hitlera kao nesto pozitivno je tvoj problem s iskrivljenom stvarnoscu...
slažem se s tobom, netreba stat na kraj prostituciji samo naše zemlje nego cijelog svijeta. no problem je što smo svi ljudi, kinez, japanac, crnac, bjelac, sve su to ljudi i sve ovo oko nas je naš planet, sve ovo je naša zemlja.
ljudi ratuju zbog prostora na zemlji, zbog vjere, zbog raznih uvjerenja, a ne pitaju se dal nebi bilo lakše da ne postoje države, granice pa da jednostavno živimo gdje želimo, da ne pričamo sa 100 jezika nego jednim jezikom da se svi razumijemo, da nema nekakve vjere ko kršćanstvo, islam... nego da ljudi vjeruju u sebe i bolje sutra.
svijet treba jako preuredit, ali bojim se da se on preuređuje u jako krivom smjeru.
moje pozivanje na hitlera kao na nešto pozitivno je jako odvratno od tebe jer ni ne pomišljam hitlera smatram imalo pozitivnim čovjekom zbog patnje koju je nanio ljudima, obiteljima, gladnoj djeci bez očeva. a ono što sam rekao da je pomogao u razvoju tehnologije, nije on to napravio već njegovi znanstvenici, problem je u tome što ih je rat pokrenuo i što su htjeli bit napredniji od neprijatelja, imali su motivaciju a to je ono najgore u čovjeku, čini se da dobiva motivaciju onda kad nekoga mora ubit nećim boljim i jačim.
nisam ja iskrivljen, stvarnost gledam na jako okrutan ali i pravi način, stvarnost današnjih ljudi je iskrivljena, žive u dubokoj iluziji prouzrokovanoj vlastitim problemima pa se ne osvrću na pravi svijet oko sebe.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:37   #429 (permalink)
Black Tattoo

ja san reka da se pozivas na hitlera jer ocito nisi procita nijedan post na forumu koji je vezan uz religiju, a da san ga ja napisa i olako kazes da bi ja stvar rjesava na hitlerov nacin kad bi ima vlast u rukama, e pa varas se. dalje da slazem se, al ipak jos veci napredak u tehnologiji se javlja za vijeme hladnog rata, sad odlazimo s teme, al to je cinjenica. oko nekih stvari se slazemo, al na preuredjenje ustroja zemlje ne mozes gledat korz te ci kroz koje gledas i ocekivat da je to nesto sto ce se dogoditi kroz 2-3 generacije... al polako se dogadja i zato se ne brini, jednim djelom ide u pozitivnom drugim u negativnom smjeru... ako ne dodje do 3. svjetskog rata vrlo vjerojatno za nekih 500-600god ce stvari biti poprilicno na svom mistu. ne zelim ici detaljnije u ovoj temi jer ce prec u prevelik offtopic.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 01:47   #430 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
ja san reka da se pozivas na hitlera jer ocito nisi procita nijedan post na forumu koji je vezan uz religiju, a da san ga ja napisa i olako kazes da bi ja stvar rjesava na hitlerov nacin kad bi ima vlast u rukama, e pa varas se. dalje da slazem se, al ipak jos veci napredak u tehnologiji se javlja za vijeme hladnog rata, sad odlazimo s teme, al to je cinjenica. oko nekih stvari se slazemo, al na preuredjenje ustroja zemlje ne mozes gledat korz te ci kroz koje gledas i ocekivat da je to nesto sto ce se dogoditi kroz 2-3 generacije... al polako se dogadja i zato se ne brini, jednim djelom ide u pozitivnom drugim u negativnom smjeru... ako ne dodje do 3. svjetskog rata vrlo vjerojatno za nekih 500-600god ce stvari biti poprilicno na svom mistu. ne zelim ici detaljnije u ovoj temi jer ce prec u prevelik offtopic.
i ja bi prešao u prevelik offtipic, ali mogu samo reć da trećeg svjetskog u jednom smislu nema, u drugom se već vodi. to nije rat protiv terorizma nego protiv nas samih gdje je cilj pobit više od pola stanovništva zemlje, ali to je preogroman offtopic da bi o tome pričao.
sve u svemu da nije bilo hitlera i njegovih znanstvenika ovo sve što danas imamo kad tad bi došlo, ali sporije jer jadni ljudi nebi imali nekakvu motivaciju da budu bolji, osim naravno hladnog rata.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108