Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Pa koji kurac onda odgovaraš na moje postove? inače, ti si mene optužio da "ne argumentiram" odgovore. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 15:05   #441 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu?

Pa koji kurac onda odgovaraš na moje postove?

inače, ti si mene optužio da "ne argumentiram" odgovore. Ja ti samo pojašnjavam da nema potrebe argumentirat odgovor na budalaštinu. Dovoljno je samo skrenut pažnju na činjneicu da je riječ o budalaštini.

Inače, daj mi objasni ono o vodeno hlađenim avionima... ajde... baš me zanima... jer, mislim, ti si ipak išao u zrakoplovnu školu... doduše, ne znamo jesi li ju završio... pa reci ti nama gimnazijalcima-neznalicama kako se to avioni hlade vodom.

Usput nam možeš objasnit kako su se to vodom hlađeni motori prvi put pojavili u drugom svjetskom ratu. Isto važi i za uvlačiv stajni trap.

I po mogućnosti, provjeri ono o čemu ćeš pisat, da se opet ne bi osramotio.

I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:14   #442 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,770
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ok mentalac, mogu ustanoviti da si u stanju rec puno puno glupih i nepovezanih stvari, da mislis da si puno pametniji nego sto jesi i da podcjenjujes druge ljude baz da znas imalo o njima.
drugo u diskusiji ne ne koristi LOL jer je to znak nepismenosti i toga da ne znas nista drugo rec.
previse se oslanjas na svoje misljenje premalo na povjesne cinjenice.
malo ipak mislis da si prepametan i da si kako se to kaze "bogom dan"
sredi se i malo razumjevanja jer prosrat nesto moze svako, rec nesto pametno malo ljudi.
ne moj shvatiti ovo ka uvredu vec ka savjet.
Trying to wake from this daydream of illusion.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:19   #443 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pa koji kurac onda odgovaraš na moje postove?

inače, ti si mene optužio da "ne argumentiram" odgovore. Ja ti samo pojašnjavam da nema potrebe argumentirat odgovor na budalaštinu. Dovoljno je samo skrenut pažnju na činjneicu da je riječ o budalaštini.

Inače, daj mi objasni ono o vodeno hlađenim avionima... ajde... baš me zanima... jer, mislim, ti si ipak išao u zrakoplovnu školu... doduše, ne znamo jesi li ju završio... pa reci ti nama gimnazijalcima-neznalicama kako se to avioni hlade vodom.

Usput nam možeš objasnit kako su se to vodom hlađeni motori prvi put pojavili u drugom svjetskom ratu. Isto važi i za uvlačiv stajni trap.

I po mogućnosti, provjeri ono o čemu ćeš pisat, da se opet ne bi osramotio.

Ko prvo, avioni hlađeni vodom, krivo sam se izrazio, motori hlađeni vodom, dakle pogreška je moja.
Ko drugo, ti misliš da mene muči imalo to što bi se IGDJE osramotio? Ne poznajem taj pojam sramota jer imam svoj nevjerojatno čvrst i arogantan stav i tko god kaže išta loše o meni nimalo me ne dira to, jer imam jednu misao: jebe se meni za tebe i tvoje mišljenje o meni.
Motori hlađeni vodom, nisam siguran jesu li se prvi put pojavili u drugom svjetskom ratu ali su tada usavršeni jer cilj je bio osim hlađenja motora zrakom dodatno ohladit neke djelove do kojih zrak dolazit nije mogao. Osim hlađenja zrakom i vodom postoje i ostali načini hlađenja tekućinama, trenutačno nisam siguran koje su to jer bi moro zavirit u knjigu, ali govorim ono što mi je u glavi.
Pojavom uvlačećeg trapa željela se postić veća brzina aviona, dakle smanjit se otpor koji su pružali kotači, neznam jel to imalo shvaćaš, ima to veze sa aerodinamikom ali toliko si napuhan i blesav, toliku želju imaš svima se ovdje ulizivat u guzicu i bit najpametniji a sve što znaš je vrijeđat ljude, ali mene uvrede itekako osnaže i volim kad me vrijeđa maloumni čovac i želi ispat pametan, jer meni popularnost ne znači baš ništa, ja sam ovdje da podjelim svoje razmišljanje.
Samo da te pitam, po čem se ti smatraš pametnijim od mene, zašto se uopće toliko trudiš prikazat me ko blesavu budalu ovdje ljudima ako vidiš da to mene nimalo ne dira i ako vidiš da mi je znanje malo opsežnije od tvojeg, jer ti da bi meni nekakav argumenat nabacio moraš u googlu upisat pojam, potražit na wikipediji i onda mi to ovdje reć, dok ja sve što pišem pišem iz svoje glave i svojim znanjem, ne onim što je netko drugi pročitao iz povjesnih knjiga.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:23   #444 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ok mentalac, mogu ustanoviti da si u stanju rec puno puno glupih i nepovezanih stvari, da mislis da si puno pametniji nego sto jesi i da podcjenjujes druge ljude baz da znas imalo o njima.
drugo u diskusiji ne ne koristi LOL jer je to znak nepismenosti i toga da ne znas nista drugo rec.
previse se oslanjas na svoje misljenje premalo na povjesne cinjenice.
malo ipak mislis da si prepametan i da si kako se to kaze "bogom dan"
sredi se i malo razumjevanja jer prosrat nesto moze svako, rec nesto pametno malo ljudi.
ne moj shvatiti ovo ka uvredu vec ka savjet.
opet napiso sam u komentaru dolje, da bi ti nešto rekao moraš zavirit u wikipediju i onda mi se suprotstavit, dok ja sve što kažem proizlazi iz mog poznavanja.
napisat svašta može svatko, pogotovo skopirat link kako bi nekoga u nešto krenuo uvjeravat, al do zaključaka i načitanošću svojom glavom teško je doć.
ne shvaćam zašto omaložavaš moje stavove i razmišljanja o onome što sam proučio, o onome što me zanima i što pročitam, jer ne zanima mene matematika, elktrotehnika, fizika i ostala sranja, mene zanima ono što ovdje sad pišem jer sam tu literaturu proučio i zbog drukčijeg stava i gledanja stvari na drugi način sam glup, tko koga ovdje onda vrijeđa?
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:31   #445 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Pa gle, ja stavim link tako da takvima kao sto si ti pokazem da iza onog sto kazem stoji stvarni dokaz, iz glave kao sto ti radis moze srat svako ko je procita knjigu o drugom svjetskom ratu za osnovne skole... postoje enciklopedije o drugom svjetskom ratu sumljam da si to dodirnija ikad u zivotu.
tvoje stavove ne omalovazavam sam koazen da ne drze vodu jer nemaju nikakve osnove, naravno osim u tvojoj glavi.
nisi glup zbog drugcijeg pogleda nego iznosis glupe primjere i nepotkovane cinjenice, ja tebe nisan nazva glupim u proslom tekstu tako da... to ej tvoje interpretiranje stvari.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:43   #446 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
Pa gle, ja stavim link tako da takvima kao sto si ti pokazem da iza onog sto kazem stoji stvarni dokaz, iz glave kao sto ti radis moze srat svako ko je procita knjigu o drugom svjetskom ratu za osnovne skole... postoje enciklopedije o drugom svjetskom ratu sumljam da si to dodirnija ikad u zivotu.
tvoje stavove ne omalovazavam sam koazen da ne drze vodu jer nemaju nikakve osnove, naravno osim u tvojoj glavi.
nisi glup zbog drugcijeg pogleda nego iznosis glupe primjere i nepotkovane cinjenice, ja tebe nisan nazva glupim u proslom tekstu tako da... to ej tvoje interpretiranje stvari.
Drže osnovu, iz povjesnih knjiga, enciklopedije, knjiga o zavjerama. To je problem, pročitao si ono iz knjiza za srednje škole i to je sve, Njemačka napala Poljsku, osvojila Europu tra la la la... Pročitao sam jako puno toga i to mi je ostalo u glavi jer to što je jedan čovjek imao šanse pokorit svijet ali nije uspio jer je zaribao puno mi je zanimljivije od rješavanja zadataka iz matematike.
A usput budi rećeno, ja ovdje nisam došao vrijeđat druge ko što to radi damfisk, neki lik koji je na forumu odavno, koji ima nekakvu veliku reputaciju i sad on može svima solit pamet zbog toga. Ni u jednom postu nisam došao i počeo rečenicu: ti si glup, malouman si, ti si završio samo vrtić jel tako? Zaokružio sam tuđe mišljenje, napisao svoje i svojeg mišljenja se ne odričem da mi pištoljem prijetiš, nikome nisam govorio da je glup. Svi smo različiti, nekima se mišljenja ne poklapaju nekima se poklapaju i takav je svijet.
A zbog toga jer imam detaljnije i prošireno mišljenje o svemu dotičnom, jer sam jako puno toga pročitao i jer pričam nešto što niste do sad možda shvaćali ili vidjeli zavrijeđujem uvrede? U tom slučaju obrati se svima koji su te knjige napisali, svima koji su tu literaturu obradili i izdali kako bi ju ljudi pročitali, jer onda su autori te literature itekako nenaučeni i glupi ljudi, a svi vi koji govorite s znanjem na temelju knjige iz povjesti za srednju školu ste pametni.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:51   #447 (permalink)
The Eye

jesi ti procita sto san ja napisa do kraja, viruj mi nisi jedini koji je procita dalje od srednjoskolske literature i ne razumin odakle ti obraz da takve stvari zakljucujes?
ja sto kazen to stoji, iza toga stojin ja i potkrjepim dokazom. ati govoris o stvarima samo iz svoje glave, a tu se razlikujemo. jesan ja reka ista sto ne stoje? i btw knjge zavjere su cest pune stvari koje ljudi zele cut ili su ih pisali mentalno nestabilni ljudi, ne uvik, al u vecini slucajeva tako da to ne uzimamo kao dokaz. takod a ne govori o cemu ne znas, ok?
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:54   #448 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
jesi ti procita sto san ja napisa do kraja, viruj mi nisi jedini koji je procita dalje od srednjoskolske literature i ne razumin odakle ti obraz da takve stvari zakljucujes?
ja sto kazen to stoji, iza toga stojin ja i potkrjepim dokazom. ati govoris o stvarima samo iz svoje glave, a tu se razlikujemo. jesan ja reka ista sto ne stoje? i btw knjge zavjere su cest pune stvari koje ljudi zele cut ili su ih pisali mentalno nestabilni ljudi, ne uvik, al u vecini slucajeva tako da to ne uzimamo kao dokaz. takod a ne govori o cemu ne znas, ok?
ja govorim o onome što znam, nitko ovjde, niti drugdje moje mišljenje promjenit nemože niti bude pa makar ja bio 100% u krivu, ali ja vjerujem najviše sebi i smatram da iza toga stoje čvrsti dokazi, a drugi neka razmišljaju kako žele, njihovo krivo razmišljanje mene se nimalo ne tiče
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 15:59   #449 (permalink)
The Eye

samo se nadan da shvacas koliko je taj tvoj stav kriv i primitivan? bas radi takvih sorry na izrazu al primitivaca tvrdoglavih se dogadjaju sranja u svitu. ti i bush bi se dobro slagali.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 16:06   #450 (permalink)
Regularni forumas

mentalac

Citat:
samo se nadan da shvacas koliko je taj tvoj stav kriv i primitivan? bas radi takvih sorry na izrazu al primitivaca tvrdoglavih se dogadjaju sranja u svitu. ti i bush bi se dobro slagali.
Ja i bush? Vidiš, sad se više ne smijem, sad na tebe ko na osobu gledam sa sažaljenjem. Ja koji imam svoje stavove i čvrsto na njima stojim, koji razmišljam svojom glavom i ne gledam svijet površno kako to neki žele da svi gledaju.. i bush koji je lutka moćnika amerike, lutka bankovnih direktora koji iz ratova žele izvuć što veći novac. Ja i bush?
Stari, kloni se čorava posla, o ovom svijetu znaš daleko premalo da bi mi mogo išta pričat. Kraj diskusije jer s tobom nemam više o čem pričat kad ovakve gluposti počneš govorit, čudim se što te sram ovakve izjave nije davat.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hitler, svjetski rat

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113